Usa Metalica Apartament

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu prea are cum sa se lase din cauza asta.Faza cu spuma si mortarul este urmatoarea.....daca vin baietii buni si vor sa o sparga pot proceda astfel:
    - baga o presa in toc si cracaneaza usa in dreptul buloanelor de inchidere, si daca ai spuma .....se cracaneaza, iar daca ai mortar....nu prea se cracaneaza deoarece nu prea merge comprimat mortarul.
    La mine usa s-a fixat in 7 puncte- cate 3 pe laterale si 1 sus.

Au fost date gauri de 30cm si a fost introdusa tija metalica, care tija a fost sudata de toc(tocul are niste aripioare pentru sudare/fixare).

Usa fiind foarte putin diferita fata de cea de lemn a intrat foarte putina spuma, tocul fiind foarte aproape de marginile de beton din jurul usii.

PS Faza cu presa si baietii buni este reala si vazuta in cartierul unde am stat inainte.
    real power..... diesel power by

Comment

Originally posted by mr.K View Post
      Sigur, cum zicea si 77sky, varianta mai buna e Maco. Ieri am vazut una la 1470 lei si cica era oferta.
      Am vazut ieri la Dedeman Maco la cca 1000 ron. Faina si estetic si incuietori ce lucreaza fin. Mi-a placut.
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Problema a redevenit de actualitate. In primavara nu am mai montat din diverse motive. Daca mai sunt colegi cu pareri le ascult.
        Ca sa incarce cu mortar in loc de spuma au fost "atentionati" baietii? Stiu ca ei cand zic montaj incluj, se subintelege spuma.

Din parerile de pana acum de aici si de pe net ca si variante ar ramane
        Beyler si Maco, dar nu sunt exclusive.
        sigpic

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google