Depasirea Cu Peste 20 Km/h, Nu Va Mai Fi Amendata.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sau impuscat soferu'! ce zici?

Comment

...si sodomizat . Vorbitul la telefon distrage atentia soferului, chiar daca are hands free, eu unul nu cred ca trebuie tolerat.

Comment

Parlamentarii astia ai nostri sunt chiar cretini. In loc sa dubleze marimea amenzilor, ei imblanzesc codul rutier. Nu v-ati saturat cati mor nevinovati pe soselele noastre. In alte tari din Europa, te baga la parnaie direct pentru depasirea vitezei legale cu mult peste, sau iti confisca masina, fara prea multe comentarii. Halal guvernanti. Voua va place cand unul o ia in dreapta sau in stanga in fata voastra fara sa semnalizeze?? Tara de rahat. Incet incet incepe sa-mi fie scarba ca sunt roman. M-am saturat de atati ciobani ce sunt la conducerea tarii.
        Last edited by adicata2003; 25 March 2011, 00:31.

Comment

acum am ajuns acasa si am fost oprit de politie pentru control de rutina(dupa ce am iesit de pe centura si am intrebat daca s-a schimbat codul rutier si mi-a zis ca se v-a schimba acum este in curs de aprobare si ce am citit pe site-ul mai sus amintit este 100% adevarat dar atentie : acel avertisment vine cu puncte pe carnet
          Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Voi fi bucuros cand nu se va mai sanctiona depasirea vitezei cu peste 50 km/h)).
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Subscriu la cele zise de aleXpeed

Comment

Sunt eu cretin sau titlul e gresit? Adica daca merg blana nu mai i-au amenda. . Depasirea cu pana la 20 km/h nu cu peste 20.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ai dreptate cristi ) sa schimbe cineva titlul )
                  Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Din cate stiu deputatii n-au votat.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by iulian_may View Post
                      pai aia din link nu este lege?
                      Ala e un proiect discutat si aprobat de Senat.
                      Apoi merge la Camera deputatilor, care e for decizional. Daca nu trece de deputati, nu se va aplica.

La Iasi, in ultimele 14 zile au murit 2 oameni si nenorocit inca vreo 3, amintind 2 accidente grave:
                      -un TIR a calcat efectiv pe zebra un pieton (decedat pe loc, l-a agata si a trecut cu semiremorca pe capul lui apoi). CAUZA: soferul avea 80km/h in localitate-era dimineata devreme si era liber bulevardul si soferul era neatent.

-un tramvai a ucis o persoana, a accidentat extrem de grav inca 2 plus leziuni multe alte persoane si a facut praf 6 masini. CAUZA: viteza mare (60-70 km/h) cu care a coborat o panta si defectiuni cica ale sistemului de franare, cauza eliminata apoi la teste. Deci conducere imprudenta.

Sunt IMPOTRIVA aprobarii modificarii.
                      Propun si scoaterea verdelui intermitent dreapta. Asa o basculanta a calcat pe o zebra o persoana si a nenorocit-o facandu-i praf un picior.

Imi pare rau de cele zise, nu e gazeta militiei aici, dar cred ca soferii romani conduc prost/neatent/imprudent. Si pedepsele cu inchisoare cu suspendare nu sperie pe nimeni.

Deci, no, no, no.

PS:da stiu, ai mai buni soferi sunt cei de Logan.
                      Last edited by mr.K; 25 March 2011, 14:11.

Comment

si eu sunt contra acestei hotarari. fiecare este obligat sa aibe in pemanenta actele, telefonul sa il foloseasca cu un sistem hands-free, iar la capitolul viteza ar trebui sanctionat ca si pana acum
                        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Din cate imi dau eu seama, nu cred ca ati citit cu atentie in ce constau modificarile. Ideea e ca doar prima abatere se sanctioneaza cu avertisment, la a doua abatere se da amenda. Daca de la prima abatare au trecut 6 luni si nu ai mai repetat greseala, avertismentul ala se anuleaza din oficu.
                          Practic, este un fel de: "prima data te iertam, ca suntem noi baieti buni, dar daca tu perseverezi vei lua amenda".

Si da, recunosc, am scris titrul topicului gresit. Este cu maxim 20 km/h, nu cu peste.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Am citit bine. Oricum, e o invitatie pentru mai multe accidente comise de neatenti.
                            O fi prima oara avertisment. Dar adaug eu: prima oara cand te prinde radarul. Poti merge bine mersi ani de zile numai cu 70 km/h.
                            In orasele cu aglomeratie mare e jale cand se greseste. Si viteza e una din cauze.

Comment

Va agitati degeaba,atata vreme cat permisele se obtin pe "oiro" poa' sa se dea "jdemii de legi!
                              Vax albina crema pupa!
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Corect!

Si atata vreme cat de fiecare data cand plecati cu masina incalcati cel putin o lege de circulatie nu va mai dati voi aici bunii samariteni,ca defapt sunteti niste misogini.
                                Pe mine chiar nu ma deranjeaza ca X nu poarta centura!

Trag concluzia ca voua chiar va place sa platiti amenzii si banii vostrii sa se duca in buzunarele mafiotilor,si apoi va intrebati...dar cum?de unde au atatia bani pe capul lor?

...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google