multumesc alexgrasu, o sa caut
Ce Tigari Fumati?
Collapse
X
-
Originally posted by Niki B View PostDaca nu gasiti Kent 8, luati 2 pachete de Kent 4?
Sau 8 pachete de Kent 1, gold parca-i zice.
Am fumat asa, muuulti ani: LM, Lucky Strike, Marlboro, Kent. Ultimul pachet in noiembrie 2006.
De-atunci, numai beutura si femei.
Care vreti sa va lasati: donati ultimul pachet din buzunar, nu-l terminati. Apoi, nu evitati fumatorii. Nu fumati cate una la ocazie, nici trabuc macar.Last edited by mr.K; 1 April 2011, 11:42.
Comment
-
Lucky Strike si cand nu gasesc(zici ca sunt aur asa greu se gasesc) Marlboro rosu.sigpic
Comment
-
am bagat de toate in mine ,prieteni stiu de ce vorbesc , prin 82-84 m-am invatat cu monkey, am recidivat cu kumtoday,cismigiu,bucuresti,timis,golf kent gitanes si BT,pac ,armata ,criza carpati , busteni mai erau cate-va natii dar greu le deosebeai , in sfarsit cele de SFANTUL GHEORGHE si TIMISOARA erau deosebite, ti se topeau in gura ,a bine nu poti spune despre cele de RM=SARAT,ooooooo HB,, opa ce tigari domne, venea trenul international ,il asteptam in medias s-au fagaras si faceam bisnita ,ce vremuri ........no gata o venit revolution.era un tip de tigari grecesti ........papastratos , bune,. s-o gatat cu snagovul si amiralul ,am trecut la winchester,la inceput bune ,am dat de marlboro,ok, cate-un kent la promotie , LM cati-va ani ,l-o stricat si ala ,in sfarsit ajung lacamel,vreo doi ani si rothmans ........n-o cu asta m-am lasat , bune , dar cand o zis ca le fac 10 lei si ..........am zis ca atata nu dau si uite ca am 15 luni in care nu am gustat o tigare dar credeti-ma in curg balele dupa un fum.pot spune am fumat cam tot ce se gasea pe piata , trabucuri ?la primul trabuc ,am cazut in fund , coma tabacica ,tot l-am tras in piept ,ce barbat eram odata ............dar am jurat ca ma apuc cand ies la pensie .....adica nu cred ca mai gasim asa ceva.........hi hi hi
Comment
Comment