Apropo am vazut pe viu un logan de raliu nu de aporape dar lam vazut, era la Piata Rahova(cine stie ) era pe sensul celalalt de mers , as fi fost tare curios cam ce poate (poate nu eu dar pe taicamiu il manca acceleratia )))
Cupa Dacia Logan -Dacia ofera un model Logan la pretul de 5.460 euro fara TVA
Collapse
X
-
Numai eu n-am vazut nici unul pana acum in bucuresti...
Comment
-
-
urmeaza sa fie o demonstratie de masini de cursa pe la Casa Poporului. Deja amenajeaza aia pe acolo traseul. Au pus si niste parapeti de beton, au facut si niste tribune in fata la Academia Romana, etc. Dar in schimb au nenorocit traficul in zona aia.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
Am vazut si eu, este vorba de cursa Fia-Gt care se desfasoara intre 18-20 mai in care o sa participe si Loganul.
Comment
-
De la raliul banatului ...Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ala cu B 17 CUP e cel din avatarul meu, care a fost prezentat la World Trade Center.
Comment
-
mai mulet imagini de la raliul banatuluiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
are mai mult de 90 de gloabe,este lasata dar din cauza talonului mic nu se vede,suspensia sport nu intra in pretul de 5000 este doar masina din fabrica fara scaun,rollbar,suspensii,calculator,volan sport etctoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
hmm..ciudat!
Asa au dat ei date tehnice...mie grigorescu mi-a zis ca in jur de 5 cp iei din calculator...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpeu le-am vazut la start...mare lucru nu mi s-a parut
la timisoara abia daca au fost la al doilea raliu,trebuie sa se obisnuiasca cu masinile
la asfaltul din parcarea mol nu prea patineaza masina la cit power are,cele peste 200 de cai au mers mai bine
sunt trei setari pe calculator stock,sport si agresiv cel agresiv termina tot mai repede
pe cupa logan si la mine este cel mediutoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
E "chel" ca dotari, dar are kit sport pe el.
Comment
Comment