Ce Masina Sa-mi Iau?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Masina Sa-mi Iau?

M-am hotarat..dau loganul si imi iau altceva...am hotarat sa investesc vreo 12-13 mii de euro in alta masina si am nevoie de niste sfaturi de la voi. Deci, ce masina sa-mi iau? eu m-am orientat la una la mana a doua, nu prea veche, cu un nr rezonabil de km..ma gandeam la un peugeot 407 sau o toyota corrola..voi ce ziceti?
    17
    vw passat
    29.41%
    5
    peugeot 407
    11.76%
    2
    skoda octavia
    23.53%
    4
    toyota corrola
    23.53%
    4
    bmw 318 cu 140000 de km la bord
    11.76%
    2

The poll is expired.

Depinde ce doresti de la "noua" masina,ce astepti de la ea?La banii astia nu gasesti nimic nou?
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ai pus prost problema, masina nu este in niciun caz o investitie. O sa dai azi 12000 E pe masina, avand in vedere ca e si sh, o sa mai bagi vreo 2000 E in ea, iar peste un an o s-o vinzi cu 8000 E. Cam asta e ideea.
      NU Peugeot 407, iar Corolla ar fi o alegere ok... dar eu nu mi-as lua... nu ma intreba de ce.
      Daca as avea 12000 E programati pentru masina, mi-as lua un Passat din 2007-2008, poate chiar si 2009, dar asta o spun strict din punctul meu de vedere.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cand te hotarasti sa iei o masina uita-te in primul rand ce bube are si cu ce alifii le dregi, sti foarte bine, ai de platit impozite, rezivii daca vrei sa faci si da un tzarr la serviceuri sau reprezentante si vezi cat te costa distractiile la ea si daca iti permiti.Daca da sa o stapanesti sanatos!!
        sigpic

Comment

octavia tour 1.9 tdi cred ca mi-as lua. de noua la 12.000 si 3 voucere .

dar eu acum nu as da pe o masina de mai mult de 6000 euro. fiecare cu buzunarul lui...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

in ideea ca nu vei duce lipsa de fonduri pt intretinere, ca ai de dat 700ron pe o anvelopa, eu mi-as lua un c-klasse ca masina de familie, sau un 320d tourer.
            daca vrei masina de divort, clio rs sau megane rs, sau seat leon fr...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

vreau un sedan..la passat m-am gandit si eu, dar o vreau cu maxim 50000 de km...masini noi la banii astia nu stiu ce as putea gasi..renault fluence?
              @vitriol: de ce NU peugeot 407?

Comment

pt ca primele 407-uri era niste rebuturi scoase la vanzare la pret intreg. abia in ultimii 2-3-4 ani au remediat problemele primelor loturi. ca veni vorba de passat, nu 2.0 tdi commonrail din 2008. alea beau ulei 1:1 cu motorina si arunca turbinele pe esapament.
                la 13000 plus banii de pe logan, m-as uita insistent la un mondeo, o masina foarte buna, sau o octavia bine dotata.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

de fapt sunt 13000 cu tot cu banii de logan..si masina va fi sigur pe benzina..am vazut niste passaturi pe autovit.ro...alte site-uri mai bune nu prea stiu

Comment

mondeo nu stiu cum e, dar ma uitam la un focus din 2009 care e destul de naspa, n-as fi dat 15000 euro ( am zis ca era vb de ford ) o skoda , as lua si eu , mai ales modele noi sunt frumoase rau tare.depinde pentru ce iti iei, gandeste-te la intretinere, garda sol , loc portbagaj, calitatea/confortul..nu iti putem noi alege..
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

skoda superb asta noua imi place, dar e la min 20000 de iepuroi

Comment

407 voia sa ia cineva de aici de pe forum , si zicea ca il gasise la 5000 si un pic sau ceva de genul .Passatul b6 e frumos dar cred ca pretul incepe de la 10 mii in sus .
                        Ca un family car passatu b6 combi e destul de interesant ,sau a4 combi , sau a6...sau allroad ...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

scuze ca ma bag peste topicul omului, pe mine ma tot incanta un opel vectra c (modelul din poza) ce parere aveti, cei mai cunoscatori despre aceasta masina? ce probleme frecvente are, etc (auzeam pe alt forum ca ar avea probleme la schimbare vit 1-R si invers, mai exact trebuie facuta o pauza cam maricica, imi cer scuze daca aberez, dar asa am citit pe un forum, nu mai tin minte care)
                          inca o data scuze ca ma bag peste topicul omului!

am uitat sa pun poza

Uiti cam des...ai mai facut-o odata si pe sectiunea bursa.
                          Attached Files
                          Last edited by skandal; 2 April 2011, 23:42.
                          sigpic

Comment

Daca imi permiti o sugestie japoneza...

@ Nicu,ai functia Edit,functie care iti permite sa modifici sau sa adaugi ce vrei tu (inclusiv imagini)in maxim 10 minute , in acelasi post initial....
                            Last edited by ROY; 2 April 2011, 23:35.

Comment

nicule are cineva din oras la mine ( care-l cunosc cat de cat ) si nu imi place cum se aude motorul ala+ca scartie ceva pe la suspensii , nu stiu ce sa iti spun, ca aspect e ok..

ps:motorul diesel
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google