Ce Masina Sa-mi Iau?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ai putea sa te indrepti spre un vw golf6 1.2 tsi de 105 caluti, nou nout la banii tai + 3 tichete rabla.

Comment

nu golf, nu-mi place...cu peugeot 407 cred ca m-am lamurit, e cam rebut, probleme multe. Au mai ramas toyota corrola, vw passat si ce as vrea eu, mazda 6, dar care e cam scumpa

Comment

Eu de banii astia mi-as lua un bmw 520i E39, sau un E60, in caz fericit.
        sigpic

Comment

Salut

Parerea mea:

Noua Octavia nivel echipare Classic 1.4TSI 122CP - OFERTA 15550 Euro cu TVA inclus cu 3 tichete Program rabla

sau

Octavia Tour minus tichete

Daca as avea eu 13000euro pt masina, mi-as mai vinde un organ sa iau acest octavia nou.
          La aceeasi bani cumperi si un Avensis nou sau Corolla nou minus tichete. Daca nu te grabesti poate prinzi o promotie si mai buna...
          Sau tot in aceeasi bani, cumperi Duster 4x4 cu ESP minus 3 rable...
          Last edited by DaniD; 3 April 2011, 22:24.

Comment

Octavia RS? 2.0 benzina 200cp sau 2.0 diesel 170cp (daca vrei consum mic).
            Last edited by bossake; 3 April 2011, 22:51. Reason: edit
            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
              407 voia sa ia cineva de aici de pe forum , si zicea ca il gasise la 5000 si un pic sau ceva de genul .Passatul b6 e frumos dar cred ca pretul incepe de la 10 mii in sus .
              Ca un family car passatu b6 combi e destul de interesant ,sau a4 combi , sau a6...sau allroad ...
              mi-am si luat
              an fabr 2005 oct,clima,pilot auto,10 airbag, cd-player audio,6 boxe,2,0 hdi 136hp,senzori de ploaie,comenzi la volan,108000km abs,esp,geamuri el,parbriz incalzit,oglinzi etc.....pret 5150 euromasina arata ft bine si sunt ft multumit de ea...6 viteze,consum mic...in oras am avut 7,4 maxim!in afara 5.e foarte incapatoare,chiar mai incapatoare decat logan...pe curbe sta super super,nu am ce comenta!piesele nu sunt scumpe,ex: placute ferrodo pt fata 200 lei
              bafta!!!
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Cum frate sa-ti vinzi un organ sa-ti iei un kkt de masina, oricare ar fi ea, in special cazaturile alea de octavia tour 1.4 la 12000 sau 1.6 la 15000 (cu tva), ambele cu echipari echivalente laureat...sper ca organu ala e atrofiat si vrei sa scapi de el, iar ala de-l cumpara e chior sau excentric si face colectie sau ceva.

Singurele optiuni ar fi duster sau daca vrei straineza, mondeo, atata doar ca mondeo e cam ditamai palamida si necesita ceva obisnuinta...ai nevoie de spatiu serios sa faci o manevra, gasesti mai greu loc de parcare etc.
                Daca stai la bloc si n-ai locu' tau de parcare, mondeo nu e masina de lasat pe colt la plesneala.
                Ar mai fi si toleranta la cratere, la care dacia e campioana absoluta...
                Keyboard error or no keyboard present.
                Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

@lungan: da-ti seama ca am ironizat...

Comment

cred ca o sa ma opresc la un passat 2008-2009. Am vazut ca sunt cateva cu km putini si care se incadreaza in maximul de 13000 de euro, plus ca am vorbit si cu un coleg neam despre vw va marca si a avut numai cuvinte de bine despre passat

Comment

Toyota Avensis, Mazda 6, Ford Mondeo. Nu neaparat in aceasta ordine.
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

eu ti-as recomanda un Seat Altea sau Altea XL, ai spatiu si multe dotari la ele

Comment

stie cineva ce taxe se platesc pentru o masina luata la mana a doua, deja inmatriculata in Romania?

Comment

taxe la ce te referi? impozit, asigurare sau ce? totul depinde de capacitatea motorului

Comment

taxa de poluare se plateste? de inmatriculare/inscriere pe numele tau? eu am luat loganul de nou asa ca nu stiu..atunci am platit taxa de prima inmatriculare

Comment

Nu se plateste nici o taxa de inmatriculare.
                                @florin: Licitatie?

Ce va place la passat, pe cuvant de inteleg. O troaca cu pretentii, scumpa ce nu exceleaza la nimic. E mediocra la toate capitolele.
                                Mie unul imi place mazda 6 si honda accord.
                                Last edited by Cezar; 4 April 2011, 20:27.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google