Ce Masina Sa-mi Iau?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Taxa de poluare nu se plateste la masinile cumparate SH inmatriculate in tara.

Din ce imi mai aduc aminte se platesc urmatoarele:
    -taxa de talon
    -asigurare noua
    -certificat de autenticitate la RAR
    -inscrierea la Primaria/Circa Financiara a orasului in care locuiesti
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

multumesc tuturor care si-au dat cu parerea, sper ca pana la vara cand vin in tara sa iau o deczie si sa fie cea buna
      p's' am adaugat si un poll ;)

Comment

Totusi, de ce ai pus in lista Corolla, cand la banii aia gasesti Avensis?

Comment

corolla, avensis, cam tot aia e..totusi e mai aratoasa corolla

Comment

Nu e tot aia... Avensis e cam o clasa peste Corolla

Comment

Passat 1.9 TDI 105cp al unui prieten
              defecte pana la 80 00km:
              Clima
              geamul din dreapta face pe nebunul de noua, merge cand vrea
              volanta
              pompa de motorina
              consuma ulei(scrie in cartea tehinca a masinii ca poate consuma pana la 1L/1000km)
              plus maruntisuri
              sigpic

Comment

vorbestii serios? cred ca a nimerit el una mai slaba...nu am auzit plangandu-se pe nimeni de faptul ca mananca ulei

Comment

cine are bani sa cumpere un pasat nou nu-l intereseaza cat ulei consuma la mia de km , sau ca a tras vreun vecin cu cheia pe el are casco si bani si asta e, ma refer la cu banii jos , ca la un credit trebuie sa fi un i@iot ca sa-l dai pe o masina noua . si cine are bani cumpara masini si le repara cum apuca de exemplu nea jiji http://www.youtube.com/watch?v=dFApHBzrlW0 nu ca noi " bugetarii "

Comment

rectific numarul de km, e 80 000km, oricum prea multe defecte si la km astia. Si cu mancatul uleiului , toate TDI-urile de la vw mananca ulei. Daca te duci si zici ceva iti dau cu cartea tehnica peste ochi.
                    La faza cu pompa de motorina am fost la dealer-ul local sa cumparam pompa si primul raspuns a fost..."stiti, nu mai avem, schimbam cate 10 pe zi".
                    sigpic

Comment

Originally posted by bogdan1709 View Post
                      vorbestii serios? cred ca a nimerit el una mai slaba...nu am auzit plangandu-se pe nimeni de faptul ca mananca ulei
                      mananca ulei de rupe ! sursa sigura .. astea sunt motoarele vw .. de generatie noua

Comment

Eu unul daca as avea 12mii de euro mi-as cumpara un Audi A4
                        Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Originally posted by yrman View Post
                          rectific numarul de km, e 80 000km, oricum prea multe defecte si la km astia. Si cu mancatul uleiului , toate TDI-urile de la vw mananca ulei. Daca te duci si zici ceva iti dau cu cartea tehnica peste ochi.
                          La faza cu pompa de motorina am fost la dealer-ul local sa cumparam pompa si primul raspuns a fost..."stiti, nu mai avem, schimbam cate 10 pe zi".
                          In sfarsit mai zice si altcineva ca VW diesel nu e chiar cea mai masina din cate exista.

Ia un Avensis dom'le si doar o conduci, nu mai ai griji cu ea.
                          Corolla e un stift in comparatie cu Avensis. Majoritatea Corolla importate in ultimii ani sunt de calitate proasta, tocmai nespecific Toyota.
                          Avensis e alta mancare de peste.

Sau Mazda 6. Dar astea sunt mai rare, lumea nu le vinde. Si se conduc excelent.

Comment

vw passat - ti-am zis parerea in posturile anterioare

peugeot 407 - ti-au zis altii parerea lor

skoda octavia - vezi passat

toyota corrola - parca prea des rechemata in service

bmw 318 cu 140000 de km la bord - daca te coafeaza ideea sa ai bemeveu este o optiune

ps. eu zic sa mai cauti si alte masini. La japoneze ai grija ca sunt piesele cam scumpe dar cad mai rar
                            sigpic

Comment

imi place la nebunie mazda 6, dar sunt rare, nu prea gasesti si au si pretul cam ridicat

Comment

Eu zic ca VW sau Skoda sunt cam varza dau exemplu la mine la servici aceleasi persoane conduc aceleasi masini,
                                Skoda Octavia 2 combi 1,9 motorina , din 4 masini au picat urmatoarele
                                -cutie de viteze
                                -ambreiaj
                                -bloc motor spart vara
                                -intercooler
                                -turbina

Acuma la o Skoda Fabia Diesel
                                Sincer nici nu mai stiu cate au picat ca au fost prea multe, ultima a fost furtunu la pompa de frana doar 180 lei reparatia un furtun mama lui zici ca era placat cu aur, era sa uit sta sa ii pice turbina
                                Aaa... motorasul de la aeroterma in service este 1100 lei doar motorasul ala sigur e facut cu aur si platina la banii astia

Ultima masina care au luato tot un junghi german un Vw Caddy Maxi daca pica ceva si la asta ma intorc sa te sperii in continuare )
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google