If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Taxa de poluare nu se plateste la masinile cumparate SH inmatriculate in tara.
Din ce imi mai aduc aminte se platesc urmatoarele:
-taxa de talon
-asigurare noua
-certificat de autenticitate la RAR
-inscrierea la Primaria/Circa Financiara a orasului in care locuiesti
Passat 1.9 TDI 105cp al unui prieten
defecte pana la 80 00km:
Clima
geamul din dreapta face pe nebunul de noua, merge cand vrea
volanta
pompa de motorina
consuma ulei(scrie in cartea tehinca a masinii ca poate consuma pana la 1L/1000km)
plus maruntisuri
cine are bani sa cumpere un pasat nou nu-l intereseaza cat ulei consuma la mia de km , sau ca a tras vreun vecin cu cheia pe el are casco si bani si asta e, ma refer la cu banii jos , ca la un credit trebuie sa fi un i@iot ca sa-l dai pe o masina noua . si cine are bani cumpara masini si le repara cum apuca de exemplu nea jiji http://www.youtube.com/watch?v=dFApHBzrlW0 nu ca noi " bugetarii "
rectific numarul de km, e 80 000km, oricum prea multe defecte si la km astia. Si cu mancatul uleiului , toate TDI-urile de la vw mananca ulei. Daca te duci si zici ceva iti dau cu cartea tehnica peste ochi.
La faza cu pompa de motorina am fost la dealer-ul local sa cumparam pompa si primul raspuns a fost..."stiti, nu mai avem, schimbam cate 10 pe zi".
rectific numarul de km, e 80 000km, oricum prea multe defecte si la km astia. Si cu mancatul uleiului , toate TDI-urile de la vw mananca ulei. Daca te duci si zici ceva iti dau cu cartea tehnica peste ochi.
La faza cu pompa de motorina am fost la dealer-ul local sa cumparam pompa si primul raspuns a fost..."stiti, nu mai avem, schimbam cate 10 pe zi".
In sfarsit mai zice si altcineva ca VW diesel nu e chiar cea mai masina din cate exista.
Ia un Avensis dom'le si doar o conduci, nu mai ai griji cu ea.
Corolla e un stift in comparatie cu Avensis. Majoritatea Corolla importate in ultimii ani sunt de calitate proasta, tocmai nespecific Toyota.
Avensis e alta mancare de peste.
Sau Mazda 6. Dar astea sunt mai rare, lumea nu le vinde. Si se conduc excelent.
Eu zic ca VW sau Skoda sunt cam varza dau exemplu la mine la servici aceleasi persoane conduc aceleasi masini, Skoda Octavia 2 combi 1,9 motorina , din 4 masini au picat urmatoarele
-cutie de viteze
-ambreiaj
-bloc motor spart vara
-intercooler
-turbina
Acuma la o Skoda Fabia Diesel
Sincer nici nu mai stiu cate au picat ca au fost prea multe, ultima a fost furtunu la pompa de frana doar 180 lei reparatia un furtun mama lui zici ca era placat cu aur, era sa uit sta sa ii pice turbina
Aaa... motorasul de la aeroterma in service este 1100 lei doar motorasul ala sigur e facut cu aur si platina la banii astia
Ultima masina care au luato tot un junghi german un Vw Caddy Maxi daca pica ceva si la asta ma intorc sa te sperii in continuare )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment