Rovinietele Vor Fi 'controlate' Electronic ;-)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rovinietele Vor Fi 'controlate' Electronic ;-)

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale va initia un program de vanzare si control electronic al rovinietelor. Noul sistem presupune disparitia rovinietelor in forma actuala si inregistrarea intr-o baza de date a numarului de inmatriculare al autovehiculelor pentru care au fost cumparate rovinietele. Verificarea se va face electronic, prin interogarea bazei de date.

incredibil maine poimaine nu pun si gps astia pe masina sa vada daca suntem in afara localitati drumuri nationale europene etc )
    sigpic

Tot nu-mi iau.
    numar secundele

Comment

Am Logan-ul din iulie 2007 dar nu stie ce-i aia rovinieta!Nu dau eu bani pe o taxa ,care inca o data, ne jecmaneste!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pai si daca va opreste "organu' "?
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nici eu nu mai am din septembrie 2007..nu m-a intrebat nimeni niciodata de ea.

Comment

Da dar avind in vedere ca or sa faca o baza de date si verificare electronica bla bla atunci sa vedem cum curg amenzile care am inteles pleaca de la 500 roni
            sigpic

Comment

In austria germania au asa ceva si sint mari amenzile dar ei au autostrazi si drumuri nu tentative care se numesc drumuri la noi de autostazi nici vorba
              sigpic

Comment

Nu mai stiu nici astia pe ce aparatura sa mai dea banii care ii primesc de la UE
                :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

Pot sa le puna si funda rosie
                  ca tot la fel va fi.................cica romanii sunt cei mai tari hakeri,gasesc o soltie
                  sigpic Alexandria

Comment

Eu unu cumpar rovinieta , asa am fost obijnuit si na , mai am pana in iunie acu sa vad , oricum la drumurile noastre e jale sa mai ceara si bani

off topic: sincer.....baza de dat computer in romania ? ) in maxim o luna se supara baietii pe ei si le darama toate baza de date tot timpu se gaseste cate unu mai ales ca securitatea in domeniu it la noi e cam jalnica.
                    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Acu mi-am dat seama ca am fost la paltinis fara rovigneta nu ca mi-as fi cumparat

Comment

Originally posted by boris View Post
                        Noul sistem presupune disparitia rovinietelor in forma actuala si inregistrarea intr-o baza de date a numarului de inmatriculare al autovehiculelor pentru care au fost cumparate rovinietele. Verificarea se va face electronic, prin interogarea bazei de date.
                        Asa ziceau si cu ITP-urile si asigurarile si vorbe au ramas.Nu ca mi-ar pare rau.
                        La cati bani se ia pe rovignetele astea ar trebui sa avem sosele mai bune.Dar cum fiecare shefutz are cate o firma...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Clar si bani nostri circula pt alte zone defavorizate a tari
                          sigpic

Comment

Rovinieta, inclusa in pretul carburantilor
                            Ministerul Finantelor a cazut de acord cu transportatorii rutieri care cer eliminarea rovinietei si incasarea taxei din pretul carburantului. Saptamana viitoare va fi semnat un acord in acest sens intre Ministerul Transporturilor si transportatorii rutieri. Partile nu au estimat deocamdata cu cat se vor scumpi carburantii in urma acestei masuri. Daca se va aplica si la proprietarii auto-persoane fizice, taxa de utilizare a drumurilor nationale va fi platita, prin consumul de carburanti, si de cei care nu circula in afara localitatii de resedinta. In prezent, la autoturisme, rovinieta se poate achita pe 7 zile (3 euro), 30 de zile (7 euro) sau 12 luni (28 de euro - aproape dublu la masinile Euro 2-4 fata de tarifele din 2007).
                            Circulatia fara rovinieta atrage amenzi de 500-1.000 de lei (fata de 300-450 de lei in 2007).

sursa http://www.cancan.ro/2008-04-02/Rovi...urantilor.html
                            sigpic

Comment

Cine are dreptul sa ceara rovinieta la control cei de la drumuri sau politia ?(daca nu ai bonul de casa si ai numai acel rotund galben pot sa comenteze ceva daca le zic ca nu il mai gasesc)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google