Unde Sa Parchez Masina In Bucuresti Cand Plec Cu Avionul?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Sa Parchez Masina In Bucuresti Cand Plec Cu Avionul?

Salut,
    La vara vreau sa plec cu avionul de la Otopeni pentru 10 zile, iar pana in Bucuresti as vrea sa vin cu masina pentru ca e mai ieftin decat cu trenul sau autocarul si in plus nu trebuie sa mai stau 10 ore sa astept prin aeroport. Mentionez ca suntem 5 persoane.
    Problema e unde las masina 10-12 zile? La parcarea aeroportului ma ajunge undeva pe la 140lei pentru primele 4 zile apoi se mai pune 15 lei pe zi. Deci 10 zile ma costa 230 lei.
    Am mai gasit http://parcareinotopeni.ro/ unde e 160 lei pentru 10 zile.
    Ma gandeam sa las masina prin oras dupa ce-mi las familia la aeroport, iar de acolo iau un autobuz. Dar unde ar fi mai bine, ca sa nu ma trezesc cu jumatate de masina cand ma intorc.
    Ce ma sfatuiti?

nu ai cunostinte prin Bucuresti ?
    sigpic

Comment

Cea mai convenabila solutie e sa te aduca un prieten cu masina pana la aeroport, apoi la intoarcere vine iar dupa voi. Asa nu mai stai cu grija masinii, daca o mai gasesti sau nu in Bucuresti.
      Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

dar iese mai scump asa avand in vedere cata benzina o sa consume prietenul care ii duce si ii aduce

Posteaza si tu pe la bucuresteni , poate te vor ajuta

Comment

Am eu un garaj in Pipera, te pot ajuta. De acolo insa nu sunt autobuze direct, doar taxi, care te va costa in jur de 150 lei dus-intors.

Comment

Daca nu ti se pare ok varianta cu Pipera, iti pun la dispozitie locul meu de parcare pe o strada care se alfa aproape de centrul orasului, de unde poti lua un mijloc de transport in comun (metroul pana la romana, iar de acolo autobuz direct pana la aeroport).

P.S. E zona de case, nu de blocuri.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

@Cezar: Multumesc dar tot la banii aia ajung daca nu am acces la autobuz.
              @Vitriol: Varianta ta este foarte buna, insa am o mare problema la intoarcere, tocmai am aflat ca voi ajunge in Bucuresti pe la 12 noaptea, iar autobuzele din cate am inteles nu merg noaptea, deci tot la un taxi va trebui sa apelez. Uff.
              Ma mai gandesc, daca nu cred ca raman la parcarea de care ziceam, dau 160 lei si nu mai am bataie de cap. Cica au transfer gratuit pana la aeroport, am vazut pe harta, nu e departe, sunt de cealalta parte a soselei.
              Oricum, va multumesc foarte mult pentru oferte, iar daca voi alege varianta ta fii sigur ca nu raman dator.

Comment

Nu ai pentru ce sa ramai dator.
                Ai putea sa te duci la plecare cu mijloacele de transport in comun, iar daca taxiul costa pana in 50 de lei (desi mi se pare mult), ai putea sa platesti taxiul la intoarce si aia e. In ce zi te intorci, mai exact?

Pentru bucuresteni: cat costa taxiul de la Otopeni pana in cartierul Tineretului?
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

[QUOTE=vitriol;929295
                  Pentru bucuresteni: cat costa taxiul de la Otopeni pana in cartierul Tineretului?[/QUOTE]

30-40 lei ...
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Daca e pana in 50 de lei taxiul, merita. Zilele astea imi cumpar biletul de avion si voi sti exact orele de plecare/sosire si data.
                    Revin cu detalii.

Comment

Salut, si daca isi lasa omu masina in parcare la carrefour baneasa ce are ? acolo sunt camere de supraveghere si nu se intampla nimic, asta in cazul in care nu fac figuri cei de la paza. Eu am stat acolo doua zile cu masina si nu mi-a comentat nimeni nimic.
                      sigpic

Comment

daca vrei iti pun eu la dispozitie parcarea mea de la curte, am loc pentru 3 masini, si ai pana la aeroport 2 statii de masina, si cu taxiu nu poate sa iti ia mai mult de 10 lei

Comment

O alta modalitate foarte buna zic eu, ca sunt student in Bucuresti, o lasi in campusul studentesc al agronomiei, au locuri bune de parcare,e aproape de Soseaua Bucuresti Ploiesti, e gratis, e in siguranta.
                          Numa' bine!

Comment

Originally posted by qiu View Post
                            Salut,
                            La vara vreau sa plec cu avionul de la Otopeni pentru 10 zile, iar pana in Bucuresti as vrea sa vin cu masina pentru ca e mai ieftin decat cu trenul sau autocarul si in plus nu trebuie sa mai stau 10 ore sa astept prin aeroport. Mentionez ca suntem 5 persoane.
                            Problema e unde las masina 10-12 zile? La parcarea aeroportului ma ajunge undeva pe la 140lei pentru primele 4 zile apoi se mai pune 15 lei pe zi. Deci 10 zile ma costa 230 lei.
                            Am mai gasit http://parcareinotopeni.ro/ unde e 160 lei pentru 10 zile.
                            Ma gandeam sa las masina prin oras dupa ce-mi las familia la aeroport, iar de acolo iau un autobuz. Dar unde ar fi mai bine, ca sa nu ma trezesc cu jumatate de masina cand ma intorc.
                            Ce ma sfatuiti?
                            O alta varianta: iei trenul Iasi-Bucuresti Nord.

Era acum un an si ceva o linie express de autobuz, parca 780, intre Bucuresti Nord si Otopeni, curse cam la 20-30 de minute, plateai 2 calatorii parca.

Mai era sageata albastra Bucuresti Nord -Otopeni dar se pare ca nu mai circula.
                            Last edited by mr.K; 14 April 2011, 11:24.

Comment

inca e valabila linia expres 780.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google