Ce Parere Aveti De Asimetria Lampilor De Pe Spate?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Parere Aveti De Asimetria Lampilor De Pe Spate?

Pe mine nu pot spune ca ma nemultumeste acest lucru, insa nici prea estetic nu este ca lampile sa nu fie identice.
    Voi ce ziceti?
    58
    Da
    10.34%
    6
    Nu
    36.21%
    21
    Nu conteaza foarte mult acest aspect
    53.45%
    31

The poll is expired.

Nu e un lucru foarte important....dar nu pot spune ca nu mi-ar fi placut sa fie de exemplu ca la vechea dacia 1310 cu 2 becuri de marsalier si 2 de cheata.

Comment

Imi este indiferent, nu ma deranjeaza deloc.Dacia nu e singura care are lampile spate asimetrice.De exemplu toyota avensis(asta mi-a trecut prin minte acuma, si m-ai sunt si altele)
      Cars don't kill people. People kill people!

Comment

Nu ma deranjeaza deloc.Era bine daca faceau mai mari locasurile unde se afla becurile,ma refer la partea functionala pt ca din tot spatiul lampii spate cam 40-50% maxim este functional.Sper ca m-am facut inteles.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nu ma deranjeza deloc
          sigpic

Comment

In principiu nu ma deranjeaza dar poate era mai eficient cu 2 lampi de ceata.In ceea ce priveste spatiul functional de 40% sunt deacord cu D-FENS si deaceea am ales alte stopuri.
            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Si mie mi-ar fi placut sa fie cu cate 2 lampi, dar nu cred ca e foarte important... vad ca in ultimul timp e "la moda" sa se puna la masini doar cate o lampa din fiecare. important e ca sunt destul de mari (ma refer in special la cea de marsh arriere, adica daca dai cu spatele pe un drum fara lumina noaptea, sa vezi pe unde mergi, sa nu dai in gropi sau altele)!
              si inca o chestie: eu oricum cat sunt la volan, nu ii vad spatele, asa ca...
              1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Mie`mi este indiferent nu ma deranjeaza asimetria lor

Comment

Adevarul e ca la cat e lampa de mare,puteau sa puna cate 2 becuri de mers inapoi
                  sigpic Alexandria

Comment

Ideea este ca nu am vazut asta la marcile care se respecta.
                    Poate gresesec, dar...

Comment

Parerea mea...schimbale poate gasesti undeva o oferta si ei mai ieftin eu oricum m-am scapat de cele stok
                      Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                      Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Merci
                        Poti spune cat te-a costat?
                        Ai schimbat doar stopul sau toata lampa?

Comment

Pe mine ma deranjeaza la cele stok faptul ca frana si pozitia sunt pe acelasi bec, si asta nu numai la Logan, ci si la alte marci. Eu prefer becuri diferite, frana sa umple un gol ramas intr-un spatiu cu sticla rosie. e mai eficient pentru cei care sunt in spate si trebuie sa observe cand apesi frana. si eu am stopuri ca si ale lui valeriu61, doar ca fumurii, masina fiind rosu cu negru in cea mai mare parte. Daca observati becul de jos contine si frana si pozitia, sigur se puteau combina frumos si elegant astfel incat sa fie becuri diferite. Stiu ca exista un model de stopuri care sunt chiar asa (becuri diferite) eu insa nu am gasit nicaieri, poate cele cu leduri au iar asa ceva, dar sunt prea scumpe. Perfer si eu doua becuri de mers inapoi. Sper ca m-am facut inteles si eu.

Comment

Am votat ca nu conteaza ptr ca ... nu prea conteaza. totusi pentru ochiul meu mai placut ar fi fost cu lampi simetrice

Comment

Eh. Nu e asta cel mai important detaliu ... dar le puteau face simetrice, dadeau mai bine parerea mea. Ideea cu 2 lampi de ceata e buna.
                              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google