If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce va de terminat sa alegeti LOGAN?
Ce alte variante reale va mai incantau?
Inainte de a alege LOGAN eu am studiat Fiat Albeea, Chevrolet Aveo si Cielo.
Intr-un final am ales LOGAN.
Voi?
Eu am studiat pe net vreo 2 luni. si pe www.mobile.de la greu . Chiar si sora din italia mi-a zis sa imi iau logan. asa ca saptamana care vine imi soseste loganul.sper. un kiss fm 1,4 mpi
Eu inainte de a lua Logan MCV am studiat Fiat Doblo,Peugeot Partener.Am luat MCV-ul din cauza pretului.L-am luat cu dotari pe celelalte le luam chele la pretul asta si chiar arata si bine.
Vroiam o masina pe injectie,dar noua.Cum Loganul este singurul pe care mi l-am permis,l-am ales.Nu-mi pare rau de alegere si sincer sa fiu nu as fi ales nici Fiat,Aveo sau Cielo chiar daca as fi dispus de bani mai multi,nu-mi place nici unul din cele 3 modele
Am ales Logan deoarece nu am "simtit" nimic financiar cand am cumparat-o!Merita si plus ca nici nu "papa" cine stie ce bani la intretinere!Plus ca decat sa dau 100 euro la doua zile pe benzina la cealalta masina...mai bine dau 100 de euro la 2 sapt.!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
M-a incintat raportul calitate/pret.Am testat Peugeot 206 si Clio 3.Dintre cele doua mi-a placut Clio;dar acesta fiind peste puterea mea financiara,M-am orientat catre Logan...care era mai apropiat de calitatelui Clio,dar la pret mult mai mic...si sincer sa fiu nu-mi pare rau.
Din cauza pretului am ales loganu`..am vrut masina noua(nu`s cu sh`urile neam) si la momentu` respectiv doar de logan am avut bani...decat o alta masina fara nici o dotare mai bine logan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment