De Ce Ati Ales Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Red am si eu si gandesc la fel ca tine.
    Nu mai vreau motive...suficient

Comment

La multi km si 0 probleme .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Originally posted by Rudy View Post
        Pentru ca sunt gras si in logan am loc destul pentru mine si burta mea cu personalitate ) si la vremea acea aveam de ales logan nou sau masina sh , mai bine loganu decat un golf 3 in care stau strambt
        Si eu sunt gras dar nu m-am gandit ca nu o sa am loc in masina.

Comment

Sunt foarte multumit de masinuta mea si imi place la nebunie.ii multumesc dealerului ca m-a convins sa iau kiss in favoarea abs plus.de fapt kiss era in curte m-a dus la el si mi l-a aratat iar abs venea dupa 1 luna jumate, cand am vazut-o am zis gata asta e a mea.thanks man.
          KISS FM 1.4 MPI sigpic

Comment

Ionut TWY eu am avut oltcit si nu am avut loc adica daca eu eram in masina si langa mine era unu la fel nu tinea treaba trebuia unu slab ca sa pot sta lejer in masina porma am avut o mazda 323 din 86 cu 2 usi la fel , in logan am loc cat vreau e spatioasa si in plus daca e unu mai ca mine in masina nu sunt nici un fel de probleme
            Bart: I am through with working. Working is for chumps.
            Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Decisiv la alegere a fost spatiul interior si mai ales cel de la sofer. Patriotismul definit de faptul ca piesele de schimb sunt in tara la indemana(deja am stat 2 zile+pt. un itercooler).Pretul 10500 E lasa loc de alta alegere( Clio Simbol),sper consumul redus sa-l mai amortizeze.Inca mai tanjesc cand vad un oltcit prima mea masina.

Comment

Pentru costuri de intretinere scazute, pentru spatiu, pentru pretul scazut, pentru fiabilitate, pentru ca e o masina noua care pot sa imi permit sa o modific intr-una de raliu si la sfarsitul proiectului sa nu zic: "mama, sunt nebun am bagat atatia bani intr-o masina din anii 80". mai sunt si alte motive dar astea sunt principalele.

Comment

Eu am ales logan din mai multe motive...
                  1.vroiam masina usor de intretinut , deci si fiabila
                  2.ieftina si buna
                  3.mare si incapatoare
                  4.cum zicea cineva la tv e cel mai ieftin metru cub de masina de pe piata
                  5.dintre toate masinile gen mcv(adica kangoo doblo etc) designul ei imi place cel mai mult , pare o masina robusta si din prima zi de cand am conduso(cu 4-5 luni inainte so comand)am zis ca asta vreau sa fie urmatoarea mea masina...

sigpic

Comment

Motivele mele au fost:1.pretul accesibil(nu-mi permiteam alta masina mai scumpa)
                    2.costurile de intretinere acceptabile si 3.am vrut masina noua

Comment

Ma bate gandu la prestige
                      insa nu stiu .. sa fie dci sau mpi ?:-s
                      sau sa iau alta marca ... as ramane pe logan dar mai am unu si ... m-am cam saturat sa-i aud pe unu si pe altu ca tot dacie e ..cu 1.6 16v daca ar veni la o tura sigur nu ar mai zice .. in fine
                      ce imi recomandati ? Raman pe logan sau iau un sh de pe dincol ?(fara opel sau vw)audi sau bmw prefer
                      Its just a car ...

Comment

Io am avut un golf 1 un matiz si un cielo(familie) si ultimeele 2 s-au vandut si a aparut un logan masina de familie easy ... si mi-a palcut ... si mi-am mai luat si eu una ... deci ... imi place si recunosc si scorul era bun la ce oferea ... decat aveo linea etc
                        sigpicMy ride

Comment

Ma bucur ca in sfarsit incepem sa recunoastem ca pretul scazut ne-a indrumat catre aceasta masina

Comment

Pai de ce s anu recunoastem ... daca aeam bani de mai mult ne luam altceva nu? Opel skoda etc ...
                            sigpicMy ride

Comment

Pretul scazut in raport cu ce ofera plus ca nu sunt adeptul masinilor second si de altceva mai bun nu am avut bani. insa in cuda micilor probleme avute nu regret alegerea facuta. si nu in ultimul rand daca toti am cumpara doar masini nemtesti si altele unde ar ajunge Romania.

Comment

Si la mine a contat pretul. La banii care i-am dat pe ABS+ 1,6 (8050 euro) nu luam nici o alta masina noua. Am vrut masina noua si ieftina, iar la ce ofera Loganul e cea mai buna alegere.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google