De Ce Ati Ales Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am ales Logan pt. ca din punctul meu de vedere e cea mai buna masina din clasa ei,din toate punctele de vedere!!

Comment

Din tot ce am cautat( si am facut-o doar ca sa-mi dovedesc mie inca o data ca tot logan imi voi lua) raport pret-calitate mai bun ca la logan nu am gasit.Este o masina pe care
      am testat-o la serviciu pe campurile patriei(lucrez la irigatii) si se face teren cu ea zilnic.
      am vazut ca suspensiile se comporta excelent, la fel si capetele debara,pivotii.
      la inceput gandeam si eu ca altii urat de spre logan.Dar la ce test drive a suportat loganelul, numai el si eu stiu! Asa am ajuns la concluzia ca asta va fi si a devenit masina mea.
      Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
      Andreea Trifu

Comment

Pai, mi-am luat teapa cu o straina si am zis ca-n viata mea nu mai cumpar SH.Toata lumea imi zicea sa-mi iau Logan dar eu nu si nu, nici nu voiam sa aud.Din punctul meu de vedere Loganul merge mai bine decat straina care am avut-o.Sa ne ierte Dumnezeu dar la banii care-i dai e mai mult decat suficient ce ti se ofera si-ti faci treaba linistit fara sa te doara capul si mai e si noua.

Comment

De ce am ales logan ? Masina noua, masina buna pentru banii ei , are potential de tuning
          sigpic

Comment

Eu cautam o masina suficient de spatioasa si am avut de ales intre: Chevrolet Kalos Sedan sau Seat Cordoba sau Ford Fusion sau Renault Clio sau Suzuki Ignis. Nu mi-am luat nicio masina dintre astea si mi-am luat primul meu Logan. Am ales Loganul pentru ca mi-a placut foarte mult.
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google