Osama Lichidat De USA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Osama Lichidat De USA

Consecinte? rezultate? Ce credeti?
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Vor avea ura si mai mare pe iei si i-ar o sa vedem un "World Trade Center " 2 cat de curand .
    sigpic

Comment

da tu ai crezut sau crezi ca osama a daramat cladirile ?

Comment

Nu a daramat osama dar au daramat tot Irakieni si cand a fost omorat tot un lider al lor mare ( nu imi vine in minte numele ) ce au spus ca ce au vazut la turnuri a fost decat inceputul , si cate amenintari au fost dealungu timpului.
        sigpic

Comment

Eu inca astept consecintele "oficiale" dupa lichidarea lui Saddam.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Si eu si eu

Comment

Stiau din noiembrie de locatie si totusi l-au omorat acum.Inca un act dintr-o piesa de teatru.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                Consecinte? rezultate? Ce credeti?
                Nu sunt sadic, dar m-a bufnit rasul prima oara cand am auzit de stirea asta.
                M-a dus mintea la timpurile medievale cand li se taia capul unora. Copil fiind, interpretam stirea ca fiind f sadica. Acum mi se pare realista.
                Puterea exemplului masurii si...dovada omorarii unui ticalos (sa zicem). Doar atunci cand era taiat capul sarpelui si agatat in piata publica, ceilalti de sub el se potoleau si spargeau gasca.
                Amu...o fi mort sau doar asa, de impresie hartistica?
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

...daca l-au omorat

La ce vrajeala am vazut pe la TV, e greu sa mai cred in idealurile vehiculate.

Comment

Praf in ochi .... Nu stiu de ce eu am dubii si ca a existat sau exista un Osama bin Laden, asa cum existau si arme nucleare in Irak.
                    sigpic

Comment

Sunt niste voci care spun ca Osama a fost doar un concept...si pare destul de veridica, ideea.

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                        Stiau din noiembrie de locatie si totusi l-au omorat acum.Inca un act dintr-o piesa de teatru.
                        Osama o fi murit rapus de boli, la cum arata .... nu-i exclus. Si SUA culege laurii , ca doar nu se putea altfel , dat fiind banetul cheltuit pe campanii anti-terorism , nu pot altfel justificati .
                        Parerea mea ca un alt atac "terorist" , nu cred ca va avea loc , cel putin nu din partea tarilor arabe . Sunt mult prea preocupati acum de curtea lor , ca sa privesca si peste gard . Dar daca sunt calcati pe bataturi... e posibil.
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

Problema e ca si in "curtea" lor tot americanii sunt Revolutia de Catifea = VAX Albina

Comment

Saracii americani ,inca mai cred gogosile celor care ii conduc.Cred ca majoritatea stiu de ce au cazut turnurile.Numai ca unii nu vor sa accepte realitatea.Trebuia sa se ajunga la un rezultat, dupa atatia ani de razboi.Razboi care era total aiurea, in care au murit multi oameni degeaba.Au reusit sa se justifice in fata poporului si a fraierilor care cred in rahatul american.Parere personala.Americanii s-au dus in buda cu economia si din cauza acestor conflicte sponsorizate de catre cine altul decat de contribuabili.Atacuri teroriste vor mai fi.Pai serviciile si alte persoane carora le place sa se joace dea "Razboiul Stelelor"sau "Razboiul Rece" ce sa faca?Nu pot sat linistiti ci trebuie sa faca si ei ceva.La rusi de exemplu.Mai bubuie cate un metrou,mai o masina.De vina sunt cecenii sau gagautii etc.Au luat si ei modelul american.Daca nu le face nimeni rau, isi fac singuri rau cu tesla in...Ce mai conteaza cateva mii de oameni ca si asa sunt multi si in curand nu mai au ce manaca.
                            Last edited by margelatu; 2 May 2011, 19:29.
                            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Singurul lucru aiurea ar fii sa se lege de Iran, sau sa se supere aia, ca o sa fie cam nasol si asta nu neaparat pentru americani cat pentru europeni, e mai aproape si mai usor de atacat.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google