Centrala Termica De Apartament

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu sunt vanzator de Ariston si va recomand......Unical EVE
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

Radox? Dar de Immergas nu zice nimeni nimic? Niki, daca tot vrei lucru bun mergi pe viessmann si ai terminat balciul!

Comment

prea multa eletronica prea mult plastic ...prea scumpa la service
        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
        prost.

Comment

Originally posted by PCH View Post
          Radox? Dar de Immergas nu zice nimeni nimic? Niki, daca tot vrei lucru bun mergi pe viessmann si ai terminat balciul!
          Ca unul care a avut Viessman in precedenta locuinta, nu recomand.

S-a blocat electropompa de circulatie, parca asa-i zice de cateva ori, la un an dupa cumpararea, reparat, in al doilea an am schimbat pompa aia cu totul pe garantie.
          Scapat de jaful ala de centrala odata cu vanzarea locuintei.

Posesor multumit in actuala locuinta de centrala Vaillat, care are 10 ani conform actelor de provenienta (fiind instalata de fostul proprietar). Merge mai bine ca stiftul de Viesmann care era NOUA.

Daca as cumpara o noua centrala, tot Vailant ar fi.

Comment

Originally posted by PCH View Post

Cred ca asta o sa si fac.

Viessman Vitopend 100, extrem de silentioasa comparativ cu Ariston, iar diferenta de pret nesemnificativa.
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

eu am avut un feroli mers cam doi ani apoi am vandut apartamentul acum sunt pe caldura oferita de ram , la noi in buzau cel putin in zona unde locuiesc eu avem centrale de cartier care au cateva 5-10 blocuri maxim alocate si este foarte bine adica cald la un pret multumitor asta iarna cu repartitoate pe calorifere la o temperatura de 21.5 * C max 22 am platit ca bani undeva la 250 lei / luna vroiai mai cald plateai mai mult
              problema este ca centrala aia functioneaza si acum si are 6 ani de la montaj

Comment

Am un prieten, care, in fostul apartament detinea tot o centrala Ferolli. De asemenea, foarte multumit de ea.

Totusi, eu am o curiozitate: daca'ar fi sa alegeti acum, ati merge tot pe Ferolli?

Comment

Eu am un Ariston T24MFFI cu tiraj fortat, merge de 10 ani fara probleme. Probabil ca intre timp a scazut mult calitatea de fabricatie.

Comment

Originally posted by Niki B View Post
                    Cred ca asta o sa si fac.

Viessman Vitopend 100, extrem de silentioasa comparativ cu Ariston, iar diferenta de pret nesemnificativa.
                    Si eu care tocmai spusesem mai sus ca la Vitopend 100 are o problema cu blocarea circuitului pe incalzire. In 2 ani vei schimba separatorul ala. Bine ca are garantie 3 ani.
                    Dupa 3 ani ce faci, dai 7 milioane pe o piesa?

Ia un Vailant si termini cu problemele curente.
                    Hai, ca vine iarna!

Comment

Bine bre, atunci sa vina cineva care detine Viessman, sa ne zica ce probleme a intampinat pana acum (daca e cazul).

Vaillant unde e produsa?

Comment

Adica cineva (in afara de mine) care a mai intampinat probleme cu Viessman.
                        Vailant-made in Germany.

Comment

Viessman in Cehia cred ca...

Comment

Eu iti recomand Hermann. Asta am, asta recomand. 3 ani fara probleme.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Asa si prietena mea imi poate recomanda Ariston Class nu-stiu-cum... da' face o galagie (centrala, nu pretena) de nu'mi vine s'o cumpar.

In plus, vreau sa tin cont si de "servisare". Firma care imi va instala centrala, este reprezentant autorizat al Ariston, Immergas si Viessman.
                              Last edited by Niki; 5 September 2011, 19:45.

Comment

Iti dau eo un Protherm amice...facuta de Vaillant! In caz de problema iti garantez servisare de inalta calitate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google