Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LG Shine
    Nokia ..nu stiu modelu' =)

Comment

• Mai nou trag de un N70 si de un 6230i. )
      numar secundele

Comment

• Marca NOKIA. Nu va spun ce modele, ca printre atatea scule, ale mele sunt de la muzeu...
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Un n95 de 8 giga nu foarte multumit de el...Acceptabil....Si un SE ....
          Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

• Am un Nokia 6300 preferatu meu de cand a aparut
            sigpic

Comment

• Un nokia 6500 slide. Foarte multumit de el

Comment

• Am dat Nokia 6233 ,si mi-am luat un Sony Erricson K800i.
                sunt foarte multumit de el.
                sigpic

Comment

• Nokia E50 , pe care-l intentionez sa-l vand, si-un nokia 2630. O sa imi achizitionez un Samsung G800 !
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Eu Am Un N73 ,k800 Si E50
                    sigpic

Comment

• Eu am HTC P3600 Trinity (alb)

Comment

• 6500 classic si un nokia 6230 ( belea telefonu , il am de cand o aparut si nu am nici o problema ) , vreau sa imi iau un Iphone , ce ziceti merita ? Are cineva ?
                        Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• Eu am un Nokia 6233 multumit de el !!!!

Comment

• Hm io am un E65 cumparat recent , inainte am avut 6131. Mentionez ca NU imi place Nokia. Nu ma intrebati cum de imi iau nokia, numai ca de fiecare data cand vreau sa imi cumpar un tel nou (cam o data la 2 ani) toate modelele bunicele dispar si ramane cate unu de la nokia care sa aiba tot ce vreau.

P.S. Da se merita iPhone, nu ti-l lua acum pentru ca cele aduse le iei cu garantie dar nu sunt de fapt agreate de Apple. Din cate am inteles au si faze ca faci update si se blocheaza telefonul definitiv si in service esti acoperit foarte putin. O sa fie numai prin operator exclusiv, din ce am auzit o sa fie Orange, cu abonament special , etc. . Dar se merita DIN PLIN. L-am tinut in mana si foarte misto facut (mentionez ca am si iMac acasa deci mie mi s-a parut totul chiar foarte familiar si usor de folosit)
                            Last edited by andrei.avasi; 26 May 2008, 23:48.
                            Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                            Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

• Are un amic Iphone si nu e multimit de el decat de design. Deci..Daca vrei fitze..Iti iei dinacela, dar vrei telefon sa suni...Iti iei unul normal. Parerea mea !
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Io ce l-am testat merge foarte bine, calitatea convorbirilor e buna, ipod-ul e super, mai noua si location pe harti google, care sunt foarte detaliate. E un fel de gps intr-un telefon fara gps. In romania merge mai greu dar nah...

Io o sa mi-l iau clar, insa sa apara prin operator ca lumea ,asa cum trebuie, nu luat de prin carrefour sau mai stiu eu unde.
                                Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                                Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google