Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu inca folosesc telefonul mobil doar pentru functia de baza...Adica comunicarea cu alta persoana(voice&sms).De aceea Samsung SGH 300 inca isi face datoria.

Comment

• Nokia 3250 se w800 si moto v3...Ultimu sta pe acasa ca il folosec destul de rar
      low....&.....slow

Comment

• Nokia e51 ff multumit de el

Comment

• Azi mi-am schimbat telu dupa 4 ani!!!!De la 7610 am trecut la secret

Comment

• Nokia 6500slide si Sony W710i---- pt toata lumea!!!-> sony ii mai bun decat nokia ;)

Comment

• Dupa destule incercari cu telefoane "mai performante" am renuntat si am ales Samsung E250; telefon low cost cu dotari decente si cu un meniu intuitiv... exact ce imi trebuie. Vorbind la modul general, telefoanele Nokia sunt cele mai dotate, iar telefoanele Samsung cele mai bune, restul... e tăcere.

P.S.: SonyE, Lg si Moto sunt si ele telefoane bune, insa de ce sa-ti iei SE cand exista Nokia si de ce sa-ti iei Lg&Moto cand exista Samsung. Poate pt diversitate...

Dupa destule incercari cu telefoane "mai performante" am renuntat si am ales Samsung E250; telefon low cost cu dotari decente si cu un meniu intuitiv... exact ce imi trebuie. Vorbind la modul general, telefoanele Nokia sunt cele mai dotate, iar telefoanele Samsung cele mai bune, restul... e tăcere.

P.S.: SonyE, Lg si Moto sunt si ele telefoane bune, insa de ce sa-ti iei SE cand exista Nokia si de ce sa-ti iei Lg&Moto cand exista Samsung. Poate pt diversitate...
              Last edited by catalinux; 14 December 2008, 01:40. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• Nokia N70 si urmaresc sa-mi cumpar un Nokia 6500 slide sau clasic
                LG PRADA este pentru sotia mea. (vezi bazarul)
                LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Am si eu un nokia

Din cauza crizei mosul a improvizat ceva pentru mine
                  Attached Files

Comment

• inventiv tare mosu...da' si de filmat nimic?...

Comment

• Nokia E50 il am de 1an jumate si n-am treaba...

Comment

• si eu tot pentru functia de baza folosesc telefonul dar mi-am luat Nokia N95 8GB pentru ca imi place,il am de jumate de an si sunt foarte multumit.

Comment

• Originally posted by bbszilveszter View Post
                          Nokia 6500slide si Sony W710i---- pt toata lumea!!!-> sony ii mai bun decat nokia ;)

asta este parerea ta eu am avut o gramada de modele de la sony si nu am fost deloc multumit de ele dar am fost fortat de imprejurari pentru cumpararea lor daca nu eram fortat tot nokia era baza
                          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• un sonyEricsson v640i

Comment

• eu am un mio a501 [pda+gsm+gps].

sper sa nu supar pe nimeni ca ridic problema asta aici [dar e vorba de telefoane totusi], sunt curios cati dintre voi va tineti la drum lung mai ales, telefoanele [ori gps/detector radar,etc] pe suporti pe parbriz si cu incarcatorul in ele? intreb asta deoarece cablul de la incarcator pica peste bord foarte naspa, chiar pe mijlocul casetofonului, iar daca il dai pe langa casetofon, tot foarte inestetic este, plus ca se misca cum vrea el cand treci peste denivelari, etc. intr-un cuvant forma bordului nu-ti da posibilitatea sa maschezi sau sa blochezi/prinzi cablul in ceva sa stea fixat asa ca e foarte deranjant.
                              Last edited by bro; 3 January 2009, 15:40.

Comment

• Motorola v360 + Mio A701 - rules

Mio A701 il folosesc doar ca GPS pe drumurile tarisoarei noastre. Cu un update la camerele radar m-a salvat de f multe amenzi nesimtite (camere montate in zone cu limitare la 30km/h !!! ) ... probabil stiti drumul intre Valcea si Sibiu e impinzit de astfel de camere.... detectorul meu radar nu prea le simte... asa ca salvarea a venit de la Mio.
                                Sa vedeti ce biriiala si zumzaiala e in masina cind merg prin acea zona.... parca am fi numai infractori pe drumurile publice !

Bafta !
                                Last edited by crispred; 3 January 2009, 20:04.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google