Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sincer nu prea am incredere in magazinele online ca un prieten a comandat dar nu a primit garantie la un telefon,singurul care te lasa sa deschizi coletul inainte sa platesti este e-mag.ro iar daca ai o problema la telefon trebuie tu sa platesti transportul!

Comment

• Originally posted by OnLyOvY View Post
      EU unul sunt un fan sa zic asa al telefoanelor dual-sim astazi am dat comanda de acesta http://www.emag.ro/telefon-mobil-all.../pd/DN7CXBBBM/ stiu ca multi o sa zica ca e romanesc nu stiu ce..... dar am mai avut un p5 si un a5 tot de la ei si am fost foarte multumit de ele
      Eu detin un V1 Viper si pot sa zic sa sunt destul de multumit de el. Sper sa fi si tu.

Comment

• Radule, iei de la magazniele cu ceva istoric, nu de la oricine.
        Daca vrei chestii noi si iefinte, vezi ca intermediez comenzi pe eBay ;)

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
          E 1200 in mai toate magazinele online, de ce nu folosesti compari.ro sau google inainte de a cheltui banii? :|
          La care TOATE e 1200? Un S3 E intre 1600 si 1699 la mai toate magazinele...doar la parliti e 1200, il comanzi si constati ca e teapa! 1200 am dat eu pe unul SH acum 3 luni cred.

Comment

• Eu acum folosesc un Samsung Galaxy Core I8262 Duos, cu Android Jelly Bean 4.1.
            Sunt foarte multumit de el, dar parca era mai bine daca avea o baterie ceva mai buna.
            sigpic

Comment

• Pai cat te tine?

Comment

• Vreo 36 de ore sau mai putin, in functie de cum il folosesc.
                sigpic

Comment

• Eu incarc zilnic telefonul, e ceva normal! Am si un nokia dual sim, ASHA 200 pe care il folosesc pentru firma, uit sa-l incarc!

Comment

• Sotia are S3, si parca o tine mai mult, e drept si bateria are capacitatea mai mare.
                    Pai si eu tot zilnic il incarc, din aceasta cauza am spus ca era mai buna o baterie cu capacitate mai mare, tinand cont ca e si dual-sim.
                    Last edited by rudy_grf; 30 October 2013, 09:54.
                    sigpic

Comment

• Daca nu stau pe net decat putin si folosesc telefonul normal, seara este la 65%. Am S3. Daca il forjez pe net ca dracii aia la ora 13 sau 14 deja e la 15% Depinde cum il folosesti, internetul 3g activat mananca RAU bateria!

Acum am baterie la 40% si este incarcat de ieri noapte. Deci a tinut toata ziua de ieri, azi noapte si acum mai are 40%.

Comment

• Da, dar tu ai baterie de 2100 parca, eu o am de 1800.
                        sigpic

Comment

• 2000 parca. Dar s3 are ecran mare, alt procesor, deci consuma mai mult

Comment

• de vreo 3 zile mi-am facut cadou un S3 si vreau sa spun ca pentru "ditamai magaoaia" bateria este foarte ok....
                            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Ieri am schimbat si eu S3-ul cu ....alt S3 . Primul era brown si avea ceva urme pe rama, plus o julitura destul de urata pe un colt, l-am scapat in prima seara (de atunci am stiut ca nu putem sta mult impreuna). Am luat altul, alb. Asta este tzipla, l-am incarcat azi noapte, iar bateria este la 70% in momentul asta.

Comment

• si al meu tot alb este... cam pretentios, da' frumos...
                                Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google