Sincer nu prea am incredere in magazinele online ca un prieten a comandat dar nu a primit garantie la un telefon,singurul care te lasa sa deschizi coletul inainte sa platesti este e-mag.ro iar daca ai o problema la telefon trebuie tu sa platesti transportul!
Ce telefoane aveti?
Collapse
X
-
Originally posted by OnLyOvY View PostEU unul sunt un fan sa zic asa al telefoanelor dual-sim astazi am dat comanda de acesta http://www.emag.ro/telefon-mobil-all.../pd/DN7CXBBBM/ stiu ca multi o sa zica ca e romanesc nu stiu ce..... dar am mai avut un p5 si un a5 tot de la ei si am fost foarte multumit de ele
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostE 1200 in mai toate magazinele online, de ce nu folosesti compari.ro sau google inainte de a cheltui banii? :|
Comment
-
-
Daca nu stau pe net decat putin si folosesc telefonul normal, seara este la 65%. Am S3. Daca il forjez pe net ca dracii aia la ora 13 sau 14 deja e la 15% Depinde cum il folosesti, internetul 3g activat mananca RAU bateria!
Acum am baterie la 40% si este incarcat de ieri noapte. Deci a tinut toata ziua de ieri, azi noapte si acum mai are 40%.
Comment
-
Ieri am schimbat si eu S3-ul cu ....alt S3 . Primul era brown si avea ceva urme pe rama, plus o julitura destul de urata pe un colt, l-am scapat in prima seara (de atunci am stiut ca nu putem sta mult impreuna). Am luat altul, alb. Asta este tzipla, l-am incarcat azi noapte, iar bateria este la 70% in momentul asta.
Comment
Comment