Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu rulez un LG L9 si sunt foarte multumit de ce poate. Bateria tine multumitor pe browser daca nu exagerezi cu luminozitatea ecranului, ca asta te mananca de baterie, ecranul.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by popavlm View Post
      si al meu tot alb este... cam pretentios, da' frumos...
      si al meu tot alb este ,numai ca e s4 mini. nu am putut rata oferta 50% fata de pretul din magazine. dar are 2 zile de folosire....deci nu mai e nou
      Attached Files

Comment

• Foarte finutz S4 mini, l-am butonat un pic pe la Altex. Eu am de cateva saptamani un Note 2 si pot spune ca-i deosebit, cel putin pe langa vechiul LG Optimus 2x.

Comment

• la mine trecerea a fost si mai radicala....de la nokia 1100 )
          Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Eu conduc un Samsung s3

Comment

• De xcover2 ce parere aveti? Merita sa-l iau daca vreau un telefon rezistent cu android?

Comment

• Daca il vrei numai ca este rezistent, da.
                Daca vrei si ceva performante.... nu prea.
                sigpic

Comment

• Eu butonez un n97, dar sunt tentat sa trec la xcover2. Merita oare xcoverul daca vreau un telefon rezistent cu android?

Eu butonez un n97, dar sunt tentat sa trec la xcover2. Merita oare? Vreau un android rezistent si subacvatic daca se poate.

Originally posted by rudy_grf View Post
                  Daca il vrei numai ca este rezistent, da.
                  Daca vrei si ceva performante.... nu prea.
                  Ma multumesc cu sistemul android si camera de 5. Ruleaza si igo foarte bine pe android.
                  Last edited by L3on_rgby; 19 December 2013, 11:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Atunci este perfect.
                    sigpic

Comment

• salut,eu folosesc un nokia E6, un telefon bun, desi se misca mai incet din cauza procesorului, este un telefon business perfect pentru mine

Comment

• Samsung S3. Am avut ocazia sa ma dau cateva zile, in paralel pe un iphone 5 cu ios 7. Nu as da s3-ul nici pe 3 afonuri.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• ieri mia ajuns si mie acasa noul telefon tot romanesc ca mi sa pus boala pe ele :P http://www.emag.ro/telefon-mobil-all.../pd/DNGFJBBBM/ cat am avut timp sa il butonez nu ma dezamagit deloc.ff multumit de camera frontala de 5..... si se misca foarte bn

Comment

• foarte frumos,dar la banii astia luai un s4 care zic eu ca e mai bun.poate ma insel.

Comment

• eu de 2 ani detin un nokia 5230 ,sunt multumit de telefon 100 % si mai ales ca am facut si o economie nu am mai cumparat gps ca acesta il are integrat .

Comment

• Originally posted by gaboneygg View Post
                                foarte frumos,dar la banii astia luai un s4 care zic eu ca e mai bun.poate ma insel.
                                STIU ca luam unu mai de firma dar am ales sa cumpar produsul sunt la al-5lea allview anu asta si nu am fost dezamagit de nici unu singuru minus ar fi ca modelu acesta nu este dual-sim...pana acum am avut numai dual sim de la a4all pana la v1 viper...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google