If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tizule,asa.i cand te uiti,vezi la altii ca.s multumiti..Intrebare..daca merg de 3 ori in service si nu se rezolva problema, teoretic ar trebui sa primesc alt telefon..sau aberez eu..?
Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Daca ei iti spun ca nu ii pot face nimic, si telefonul este in garantie, atunci ei iti vor da unul nou, adica asa se procedează la toti, nu stiu exact cu cei de la Allview. Daca l-ai luat direct de la ei, cel mai sigur asa trebuie sa facă, daca ai cumpărat telefonul de pe site-uri cu nume, depinde de aia cu cine au contract de garantie, ca poate sa te plimbe si nu iti rezolva nimic.
La Digi era odata cineva cu probleme de grafica la ecranul unui Alview nou, i l-au schimbat pe loc.
Asa se intampla cand un telefon e produs prin asamblarea pieselor chinezesti de calitate mai slaba decat celelate piese chinezesti ce compun Samsung, iPhone...
Pot sa fie mama performantelor mai bune pe hartie, daca telefonul nu functioneaza cum trebuie. Aud des expresii: are procesorul mai tare ca Galaxy S5, camera e mai tare ca la iPhone...
Micutzu. Am auzit si bune si rele cu cei de la Digi, dar cred ca vei avea norocul sa iti rezolve problema.
mr.K. Mereu va exista nivel de comparatie la orice capitol intre telefoane cu mai marii din industrie. Sunt si cazuri cand "ce este pe hârtie se face".
Samsung S4 Black Carbon, merge de rupe, trante de trante luate (la ultima tranta era sa sparg gresia din aeroport ), nicio problema de functionare. A sarit doar cromul pe ici pe colo, are 1 an si 2 luni, forjat la maxim.
are sub 1 an. a luat cateva lovituri (cazaturi mai bine zis) din greseala dar de la inaltime mica si pe suprafata soft si protejat de husa de protectie care e dintr-un material moale
rezista si la caldura vad, m-am jucat un joc iar temp procesorului a ajuns la 71 de grade, frigea carcasa
inaintea lui am avut un huawei g510, tinut 2 ani, nici o problema nu am avut cu el, si el a luat cateva cazaturi, cea mai urata a fost pe gresie, am tinut husa telefonului cu susul in jos, din neatentie, si mi-a scapat pe gresie de am crezut ca se face bucati, de la inaltimea mea dar nu a fost asa. chinezaraia a dovedit a avea "capu" tare
Allview V1Viper S, sunt unul dintre cei carora nu le-a facut probleme. Il am de 1an. Inainte am avut un Samsung S2 care se bloca in fiecare zi. Ma declar multumit de acest Viper S.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment