...momentan am un LG KP 500 f multumit de el l-am luat la liber asta chiar ma multumeste deplin,merge f bine .
Ce telefoane aveti?
Collapse
X
-
-
anul asta am avut un sony ericsson k700i pe care l-am "purtat" ultimii 4 ani-foarte bun telefon
apoi a urmat un nokia n85 care, din pacate a sfarsit intr-un pahar de cafea-avea 2 luni (1850 roni munciti si udati)- chiar mi-a parut rau de telefonul ala; a urmat un n96 8g-sh- nu mi-a placut pt ca dadea impresia de ieftin, scartaia tot, calitate naspa per total, in schimb facea niste poze f bune; acutalmente un alt nokia, 5800 XM,(tot SH) primul meu touch screen, vreo 80 de ore vorbite de mine si 200 de fostul prop, inca 3-max 4 zile autonomie= de care sunt multumit, insa are camera nasoala rau...face poze nasoale rau in comparatie cu n85/n96
si mai am un telefon, "de lucru" nokia 1650, doar telefon+ radio cateodata...autonomie garantata vreo 7-8 zile!!!
Comment
-
Am un nokia n81 si un n95 8g care din pacate i-am spart display-ul acum2 zile
Comment
-
pe langa al meu Sony Erricson P990i, pe care il am de nu stiu, 3 sau 4 ani am achizitionat si un Samsung Corby care este foarte funny ( pana ma plictisesc normal )
Samsung-Corby.jpg P990i.jpgLast edited by reptila; 17 October 2010, 11:59.sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
tine bateria o luna la telefonu` ala?
foarte tare
eu am de 1 an un Sony Ericsson W910i....dar abia astept sa expire abonamentu` si sa il schimbAttached FilesLast edited by Mishu; 19 October 2010, 15:23.
Comment
-
Comment