Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Offtopic: Inca un motiv in plus sa fiu prezent la intalniri dupa ce o sa primesc si eu masina. Chiar as vrea sa-l compar putin cu al meu, ca ma batea gandu sa scap de gps-ul extern si maldaru de cabluri (bricheta-telefon-prelungitor-gps)

Ontopic: Am uitat de ... telefon secundar aka backup ... Nokia 3300 (ce placere erau vremurile cand nu mai avea nimeni asa extraterestru de telefon )

Comment

eu conduc un Nokia 6288 si un Nokia 6120 pe Vodafone , un harb de tel pe zapp, un nokia 3230 pe orange si un motorola c180 pe cosmote
      1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

si cand suna unu dintre ele nu stie la care sa raspunda...

PS. ma gandesc sa-mi iau un motofone ca am o cartela sim pe care nu am in ce telefon so bag

sigpic

Comment

cand suna unu nu e nimic .. knd suna mai multe atunci e nasol ...
          1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

care dintre voi aveti erdeesh(RDS)si ati primit noul mobil?
            am vazut unul dar nu am incercat cartela daca e gsm si merge in tel meu mobil.poate e pe unde radio
            eu sunt client voda dar pentru wassup am cosmote.
            oferta rds e nebunie inseamna ca voi renunta la cosmo.au tarife beton.

Comment

eu lucrez la erdeesh
              cartela de la RDS, merge pe orice telefon 3G atata timp cat se imperecheaza cartela cu telefonul respectiv...
              la semnarea contractului iti da chiar 2 telefoane 3 G gratuit; tinand cont ca sunt moca, aparatele sunt ok, am testat unul pe date,apel video si voce ..si se descurca excelent....bineinteles ca aici intervin si echipamentele nokia; iar calitatea apelului sincer...este foarte buna, acolo unde este si semnal )
              "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!"

Comment

fan declarat motorola: de doi ani am un c650 care ca si simplu telefon (nu alte fite) face o treaba foarte buna. inaintea lui am avut tot motorola (cd 920- sapunul ala cu antena si clapeta si un c350; 3 nokii 5110 cautau reteaua pe munte cand la sapunul mototola se putea vorbi).
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

ceva pareri despre Nokia 6500 vs Nokia E50? Mersi antcipat!
                  numar secundele

Comment

E 50 am eu si imi place telefonul. L-am luat mai mult pentru ca e subtire si business dar se misca cam incet pe symbian. Il recomand pentru forma si aspect dar nu pentru softul cu care functioneaza.

Comment

azi am primit oferta rds adica tel acasa.
                      am incercat cartela si vad ca e retea gsm.am introduso in N73 si merge.
                      am inteles ca am 1cent pe rds,2centi pe fix,8centi mobile si doar pe cosmote am 10centi.asta daca am fost bine informat.
                      tel e kiar ok.simplu dar functional.asa ca renunt la cosmo.
                      @marius La nokia 6500 ai o camera un pic mai buna+blitz dar cred ca meniul e ceva mai bogat si superior la E50.are symbian
                      Attached Files

Comment

io Sony Ericsson k750i - la banii astia e super telu....sunt super multumit de el....il am de un an si ceva si nu am avut nici o probl ;)
                        sigpic

Comment

Ce parere aveti de Nokia 6300?? se aude bine? Ce telefon imi recomandati (cam acelasi pret) dar sa se auda bine , tare etc.
                          sigpic

Comment

nokia 3220 de 3ani si nu am reusit sa il stric
                            sigpic

Comment

Originally posted by GOLAN91
                              Ce parere aveti de Nokia 6300?? se aude bine? Ce telefon imi recomandati (cam acelasi pret) dar sa se auda bine , tare etc.
                              un pic mai scump dar face banii ar fi N73.999ron in media galaxy liber de retea.
                              e telefonul la care m-am oprit eu pentru ca N95 are durata scazuta de autonomie.acum apare N82 primul nokia cu blitz si camera de 5mpx

Comment

Eu am 6030.. care isi face foarte bine treaba de telefon.. baterie buna, semnal bun , ocazional un wap (care merge cam greu insa). Dar per total e un telefon f bun.. repet TELEFON.. nu avion

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google