Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am un Nokia 6288 pe Vodafone si un SonyEriccson K320i pe Cosmote.

Comment

• Nokia 2630, fan nokia convins dar cu buget limitat.

Comment

• Nokia 6233
        sigpic

Comment

• Nokia 6131 samsung d300 ji digi (no cam) ) si eu am buzunare mari
          sigpicMy ride

Comment

• Nokia 2626 si Nokia 2630

Comment

• Nokia n73 music ed. card de 2 gb ... achizitionat in august 2007 nu am de gand sa il mai schimb multa vreme de acum incolo il iubesc )))

Comment

• Originally posted by silviu_cos View Post
                Nokia n73 music ed. card de 2 gb ... achizitionat in august 2007 nu am de gand sa il mai schimb multa vreme de acum incolo il iubesc )))
                si eu am tot n73...pana acum sunt multumit de el

Comment

• Nokia 6120 pentru VDF 3.5G si GPS extern pe bluetooth (un plus mare la incarcare acumulator: in 50 min se incarca de la 0 la 100%)

Nokia 1200 - ptr Cosmote
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• N73 dar parca nu isi merita baniii
                    sigpic Alexandria

Comment

• Nokia 6234 de 2 ani.Un telefon de nota 20,se aude tare si este ff rezistent(uitat pe capota ).Urmeaza un N95 8 gb care tre' sa vina de afara.

Comment

• Eram incantat de Shine pana acum.Dar asta e a 2 saptamana de cand e pe drumuri si mai stau o saptamana fara el.Este defect microfonu si aia umblau la difuzor.In rest merge inafara de unele erori la filmat si mp3 playerul de maro(citeste doar ce este in memoria telefonului)a si sa nu uit cel mai mare defect daca mergi pe strada nu il auzi cand suna daca ai noroc il simti cand vibreaza.

Comment

• Nokia modest

Comment

• Si eu am avut un N73 dar era prea butucanos pentru mine...oricum este un telefon foarte destept. Acum am un E50 de care sunt foarte multumit ...singuru` repros pe care l`as avea in privinta lui ar fi camera de 1.3 mp.... in rest ...nota 10 la toate capitolele. Daca ar fi sa-l schimb, l`as inlocui cu un E51.

Comment

• Grassule mersi pentru informatii,aveam de gand sa imi iau inca un telefeon si ma gandeam la E50...si din cate am inteles se merita...

Comment

• Un Nokia 6234 cu card de 1giga. Un telefon super pentru pretul la care l-am luat: 265 Ron la prelungire de abonament

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google