Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc colegi, maine o sa incerc sa instalez IGO , P.S am card de doar 2gb, imi ajunge oare ?
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• am un samsung galaxy S2 (luat de la rds acum vreo trei luni cu 500 ron la abonament de 12 euro), precum si un sonyericsson k600i (care din 2006 inca tine bateria vreo doua zile cu utilizare medie) si mai am si un nokia 5800xpressmusic (pus la vanzare pe bazar-donatii logan club Bucuresti)

Comment

• I-ti ajung 2G........mai si ramane...

Comment

• motorola motoluxe, am, sunt multumit de el...
          MY CLA

Comment

• Eu de din august am Samsuns Galaxy Nexus. Super telefon si functioneaza perfect.

Comment

• Originally posted by kubala7
              Multumesc colegi, maine o sa incerc sa instalez IGO , P.S am card de doar 2gb, imi ajunge oare ?
              Igo primo am eu si am card tot de 2gb, mi.a mai ramas destula memorie, cauta bine pe link.ul de la mine!

Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
              sigpic

Comment

• Eu am un Samsung Galaxy S3 si un blackberry 9780 de care sunt foarte multumit, uit sa il mai pun la incarcat )

Comment

• Eu am un Vodafone Smart II si sunt foarte multumit de el. Chiar nu ma asteptam sa mearga asa bine pt un smartphone asa ieftin.

Comment

• iGo nu am reusit sa il instalez nicicum, am incercat de cateva ori azi dimineata (si stau cam prost cu nervii si am renuntat) , acum am reusit sa instalez Navigon (by Garmin) cu harta romaniei foarte bine facuta, merge fara internet, deocamdata pe drum nu l-am probat, dar cred ca e ok. Multumesc nicu_rcn de site
                    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• nu ai pentru ce, cu rabdare reuseai si cu igo, nici mie nu mi.a iesit din prima
                      am incercat si navigon si nu e rau deloc!
                      sigpic

Comment

• Cu igo e cel mai simplu. Ai de instalat aplicatia si de pus un folder numit "igo" pe card si aia e toata smecheria.

Comment

• eu am un lg a200 putin julit da merge tine bateria
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• Mai nou Samsung s3570. Nu credeam ca pot fi atat de bune. Recomand acest model de telefon.
                            sigpic

Comment

• Un iPhone 5 64 GB si un Coolia.
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• touch2 cu di tati pi el, igo8, google maps si tat felu de aplicatii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google