Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut,
    Eu am achizitionat ieri un Nokia E51.Am avut pina acum un Nokia N70. E51 se misca mult mai repede,si il voi pastra multa vreme. Am pe el si harta Romaniei,urmeaza un GPS extern... Urmatorul va fi probabil N95 sau ceva de la IPHONE....!Fan inrait NOKIA.
    passion 1.5 DCi

Comment

• Livas nu face prostia sa schimbi e51 pe iphone in afara ca are ecranu ala super touch e o mare procarie , plus ca e51 e suuuper betoooon...
      e51 rulz , gri sau negru? Stiiai ca iti citeste mesajele si le auzi in speaker? Stiai ca atunci cand pui pe cineva pe hold ii baga automat o melodie gen alea vechi de la vodafone... astea asa ca niste mici delicatese pe langa ce stie el sa faca

sigpic

Comment

• Samsung d-900i
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• LG viewty pt vodafone si un samsung x150 pentru cosmote

Comment

• Nokia e51 black

Comment

• Nokia N73, Motorola v635 si Nokia 2630

Comment

• E51

Originally posted by SoNyKeL View Post
                Livas nu face prostia sa schimbi e51 pe iphone in afara ca are ecranu ala super touch e o mare procarie , plus ca e51 e suuuper betoooon...
                e51 rulz , gri sau negru? Stiiai ca iti citeste mesajele si le auzi in speaker? Stiai ca atunci cand pui pe cineva pe hold ii baga automat o melodie gen alea vechi de la vodafone... astea asa ca niste mici delicatese pe langa ce stie el sa faca
                E 51 abia l-am achizitionat.Nici nu am avut timp sa-l butonez suficient.Nu intentionez sa-l dau.
                Am pus un card de 2GB si am instalat Garmin.Acum astept un GPS extern (tot de la Nokia).Telu meu este pe negru.Am instalat ceva aplicatii,dar nu gasesc jocurile...!Poate nu are?! L-am luat special pentru GPS (cu toate ca existau si variante mai bune ),dar am avut suficiente puncte acumulate la V....f.... si a meritat.Intr-adevar e suuuper beton.
                passion 1.5 DCi

Comment

• Sony Ericsson W810i(pe care sper sa il schimb cat de curand) si un Nokia 1600 aaa..da si un Huawei aka. digi mobil !
                  )
                  Last edited by wizard24; 15 April 2008, 21:21.
                  sigpic

Comment

• Nokia 6070 pentru ca ma intereseaza cel mai mult sa tina bateria la el mult.Gadget-uri gen mp3,slot,camera x mp nu ma pasioneaza.

Comment

• Sony Ericsson W810 i
                      Sunt foarte multumit de el,il am de un an dar o sa il scimb cat de curand probabil tot cu un sony ericsson model mai nou!!
                      Aaa si sa precize ca am si eu dinala de la Digi Mobil

Comment

• Acum am si un Nokia N73 music edition.

Comment

• Nokia 6220 - il schimb cat de caurand

Comment

• Samsung z720, motorola v 1075(il vand, astept doritori), sony ericsson k 510i (de vanzare si el)

Comment

• Si eu tot fan Nokia. Acum am un N73. E super, sunt f.f. multumit de el, mai ales ca-l folosesc cel mai mult pt net, si pana acum, nici o problema. Cel mai mare defect al lui, in opinia mea, ca nu are optiunea de auto-blocarea tastierei.

Comment

• Nokia n73
                                foarte bun

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google