If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Samsung S3. Am avut ocazia sa ma dau cateva zile, in paralel pe un iphone 5 cu ios 7. Nu as da s3-ul nici pe 3 afonuri.
Da ce nu ti-a convenit la saracu' Haifon?
Din ce vazui si pusei mana, arata bine si ecranul e foarte placut ca si coloristica(un IPS reusit), plus o camera deosbita(cica), deci o prezentare ok. Sau...ergonomia(one button does it all)?
Da ce nu ti-a convenit la saracu' Haifon?
Din ce vazui si pusei mana, arata bine si ecranul e foarte placut ca si coloristica(un IPS reusit), plus o camera deosbita(cica), deci o prezentare ok. Sau...ergonomia(one button does it all)?
Pentru ca nu e gadget, ci telefon cu harfe de smart.. Feon ))
Si pentru ca in 2013 nu stie sa ruleze un hd nativ pe ecranul ala de ceas de mana.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Pentru ca nu e gadget, ci telefon cu harfe de smart.. Feon ))
Si pentru ca in 2013 nu stie sa ruleze un hd nativ pe ecranul ala de ceas de mana.
Corect: este un telefon ce stie sa ruleze rapid pe net. Poate 2-3 jocuri pt impatimiti. Insa cine vrea un mini calculator sa-si ia ceva cu Android.
Eu mai vad Iphone-ul util pentru adolescenti: nu-ti poti instala ceva fara cardul lui tati
Nu cred ca mai exista in 2013 telefoane care sa mearga slab pe net(poate mici diferente intre ele). De cand s-a renuntat la flash pe mobile, merg toate ultra rapid. Cand aveam telefon cu flash instalat nu aveam "cu ce", acum cand am cu ce nu mai am cum.
Eu am Aifon 4es' si sunt multumit de el. Pentru ce il folosesc eu (mailuri , rar poze , whatsapp , facebook si ascultat muzica ) este mai mult decat suficient . L-am luat pentru ca a fost o mokazie' , singurul lucru deranjant este ecranul care este mic.
Daca ar fi sa il vand si sa imi iau alt telefon poate mi-as lua un Galaxy s2 plus , care am avut ocazia sa il butonez . Ca si + este ecranul , ca si rulaj pe net / aplicatii este similar cu iphone'ul dupa parerea mea.
Sunt forumuri dedicate pe care activeaza persoane cu adevarat in cunostiinta de cauza, pe parte de smartphone, ca sa gasesti review-uri adecvate la marcile astea mai "exotice". Oricum, daca il iei nou, cu garantie, esti acoperit in mare parte, pentru ca un smartphone, in general, daca are probleme hardware, are in primele luni de utilizare, iar daca depaseste un an, il prinde si pe al treilea sigur.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Eu ti-as recomanda asta: http://m.emag.ro/telefon-mobil-samsu...9BTMBBM/#Negru
Nu sunt convins de fiabilitatea lenovo la tel. Nu sunt de mult timp pe segmentul asta de piata.
Personal nu as cumpara lenovo, allview, utok sau alte pocnitori de genul. Nu vreau sa platesc un tel si sa-l duc la service la 3 luni. Stiu, fiabilitatea costa si de cele mai multe ori platesti bradn-ul. Cu toate astea prefer sa dau un ban in plus decat sa ma lase tel cand mi-e lumea mai draga! Mai e si discomfortul de a pierde date, poze si contacte
Cum spunea un intelept, suntem prea saraci sa cumparam lucruri proaste
Personal folosesc un Alpha si un iphone 5s si sunt foarte multumit de ambele. La fel de multumit am fost si de Blackberry, de la 8110 pana la z10
In final, totul se rezuma la ceea ce iti doresti de la un tel, la ce il folosesti si cat de util este in viata de zi cu zi.
Am zis ca fac afacere buna cu X1 x.treme de la Allview...softul e de 2 lei.Cei din service confirma ca le vin o multime de telefoane si tablete cu probleme..
Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment