Am avut la telefoane de le-am pierdut sirul (de toate tipurile si toate culorile), dar un lucru e cert: Sony Ercisson rules. Nu mai e Nokia ce era, desi recunosc ca am avut o perioada in care "conduceam" doar Nokia. Acum posed un Nokia 1112 si un Samsung X640. De curand am vandut un Sony Ercisson W810i, f. F. Bun.
Ce telefoane aveti?
Collapse
X
-
Si eu am renuntat la al meu N73 in favoarea acestui samsung G 800 http://www.gsmarena.com/samsung_g800-pictures-2145.php
l-am ales pentru camera de 5mega care are zoom optic de 3x,auto focus si stabilizator de imagine.
Comment
-
Bateria tine 2 zile si 1/2 in UMTS pe digimobil(eRDeeSh)
filmeaza mai slab ca un nokia n95 sau n82 dar camera foto e mai buna.Culorile sunt mai reale.
finisarea este superioara fata de nokia.La fel si culisarea tastaturii este fara compromis.
nokia desi am avut multe si probabil voi mai avea nu stiu de ce toate joaca din toate incheieturile de noi.E traditie.Exceptie face 6300.
navigatia de pe N95 si N82 e slaba si nefolositoare.Am un prieten care are N82 si a cumparat navigatie separat pentru ca nu e ok cea de pe nokia.
acum zicea ca a aparut un samsung i900 daca am inteles bine care e adevaraciune.
Comment
-
Eu am acum un nokia n73 nou si e suuper NU mai pot traii fara symbian
Am avut anu asta lg shine,nokia 6233,nokia 6125,nokia 8600 luna,samsung u600 si acum ma-m decis sa tin nokia asta n73
Are 2 ani garantie dar parca vad ca max un an si trec la alt nokia symbian bineinteles
Ma tenteaza un nokia n95
Comment
Comment