Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am N73 si 6230.Ambele foarte ok.
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Slim

Mie unul, cele slim au fost pe placul meu.
      Am primit cadou (demuuult!) un Ericsson T10 S. L-am indragit tare mult...(imi amintea de "mamica lui")
      Am vazut "liniile senzuale" ale lui SONY CMD J6 si...L-am luat (vezi poza mai jos); era excelent din multe puncte de vedere (pentru timpul lui); undeva pe la 80 Gr., cu un joystick de exceptie (nu am mai intalnit pana acum asa ceva, atat de rapid)...
      Timpul a asternut praful pe ele...
      Si...A aparut E 50; cum l-am vazut l-am luat, frumoase linii! Ceva functii utile, acceptabil.
      Si mai am unul, mai vechi, 6020 (cu o cartela de serviciu).
      Cat timp am stat cu o groaza de telefoane..,mi s-a scarbit de ele
      Important e sa isi faca treaba pentru care a fost proiectat si pentru care tu l-ai luat.
      Attached Files
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Telefon mobil in sine nu mai am de ceva vreme pentru ca pe langa functia de telefon mai am nevoie de o agenda, wi-fi, un gps ceva. Momentan am un PDA cu GSM Eten M700 si inaintea lui am avut un Eten G500+. Sunt multumit de amandoua.
        Attached Files
        Loganul Meu !

Comment

• Am vazut ca pute piata de smekeri care incearca sa vanda copii de n95 8gb cu sigla vodafone si meniu in romana.
          am auzit ca le cumpara engros cu 50e bucata fara baterii.
          sunt reusite ca design dar cand intri in meniu lipsesc icoane si camera daca faci o poza parca are jumate de megapixel.

Comment

• Io am 2: Nokia E50 - orange
            ETEN Glofiish X600 - vodafone
            Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

• Pai cred ca are jumate de mega poza de N95 pentru ca are camera foto foarte performanta de 5 megapixeli.

Comment

• Am avut Samsung D900i acuma am Nokia N73 ME

Comment

• Am tot un amarat de n73
                  sigpic Alexandria

Comment

• HTC Cruise
                    B92MHO

Comment

• Samsung D 500 nu e el super dar mie imi place mult
                      http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• Samsung D900i - Orange, Motorolo W375(Nokia 1600) - Vodafone, Huawei U120 - DigiMobil
                        sigpic
                        Play ManagerLeague

Comment

• Nokia 1208 si 1600. Imi fac treaba cu ele. Nu mai ma omor dupa telefoane. Inainte imi placea sa am cele mai tari telefoane, dar mi-a trecut acum. Cand a aparut 6230i am fost printre primii. Cel mai bun telefon a fost. Recomand
                          sigpic

Comment

• LG Shine...Telefon pt femei de altfel...Dar vreau BLACKBERRY

Comment

• Nokia 6300
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Un SE K800i cu card de 2gb ,i-am schimbat ieri folia de taste ca se blocase butonul din dreapta sus care face toate alea...Meniu, reject etc si mai am o cartela cu un NOKIA6120
                                AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google