Sony Ericsson W910i si un Nokia E50. Cam tot ce-mi trebuie in materie de telefoane. Stima tuturor
Ce telefoane aveti?
Collapse
X
-
DOUA W810i de la Sony Ericsson. Compact, simplu, fara joystick si rezistent la zilnicele cazaturi. Plus ca ma tine bateria la ambele de uit sa le incarc. Si totusi ma bate gandul sa imi cumpar un DualSim, m-am cam saturat sa umblu cu 2 telefoane...
Toata lumea face misto de mine ca am 2 telefoane la fel... Incarcatoare la fel, casti la fel, cablu de date la fel, soft pt PC la fel, comenzi la fel... Compatibilitate totala. Dar voi de ce aveti 2 diferite?Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
@livas: Sunt 2 tipuri diferite de acumulatori:
Acumulator standard, Li-Ion 1200mAH (BL-6F) - N95 8GB
Acumulator standard, Li-Ion 950 mAh (BL-5F) - N95
NU se potrivesc, DECAT cu niste modificari, despre care nu stiu NIMIC. Cauta pe Google. Eu am gasit multe chestii, dar nu am avut rabdare sa le citesc. Oricum, am inteles ca se pierde garantia in cazul modificarilor... Banuiesc ca cea a acumulatorului, nu a telefonului... Pt ca nu vad cum ar putea afecta adaptarea acumulatorului telefonul. Oricum, eu zic ca nu merita.
(Nokia N95-1. Hereinafter referred to as Nokia N95. - Eu de aici am inteles ca e acelasi. Sursa: http://www.ipko.com/media/nokia.n95-1.ug.en.pdf)
Si o poza pentru a vedea diferenta de grosime:Attached FilesLast edited by ReBe; 30 September 2008, 17:20.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
@ReBe:Multumesc pentru raspuns.
Problema mare la Nokia N95-1 este acumulatorul care tine foarte putin (~2 zile), si ma gindeam daca pot face vre-o "ghidusie".......
Cred ca o sa port incarcatorul dupa mine.....Daca nu gasesc alta solutie !passion 1.5 DCi
Comment
-
Livas, o solutie ar fi inca un acumulator. Daca ai cunostinte in Germania, ai un avantaj: Orice acumulator, pt orice fel de telefon, il gasesti sub 10 euro. Dar asta merita doar in anumite cazuri... U know. Oricum, daca are cine sa ti le aduca... Mai bine dai 20 euro pe 2 acumulatori no-name de acolo, decat sa dai vreo 30 pe unul original aici.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
Comment