Ce telefoane aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sony Ericsson W910i si un Nokia E50. Cam tot ce-mi trebuie in materie de telefoane. Stima tuturor

Comment

• Originally posted by dan.Gutu View Post
      De ieri sunt mandru posesor de HTC Diamond.
      Cum ti se pare ca telefon?...Si cat te tine bateria?

Comment

• Momentan inca il mai butonez,nu l-am testat la capacitate,dar am inteles ca mai mult de 2 zile nu tine bateria,oricum am primit la pachet kitul auto cu suport si incarcator.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Sony Ericsson w660i
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Nokia 6124 Classic - super telefon la bani putini / Nokia 5310 Xpress Music Blue / Nokia 2630 dar sufletul meu va fi tot cu Sony Ericsson pt k nu sunt multumit de Nokia
            1.6 MPi Icy White

Comment

• Am un N81, o fi telefonul grozav, dar pe mine nu prea ma reprezinta, chestia e ca l-am primit cadou, si trebuie sa-l suport . Daca era dupa mine , mi-as fi dorit un E51 , ma atrage mai mult .
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

• Nokia 6300.

Comment

• De la Nokia 6233 si SE K800i, am avansat la Nokia N82 pe voda#### si tot Nokia, dar, 1112 "cu pedale" pe cos####.
                  Acum primele 2 sunt la vanzare.

Comment

• DOUA W810i de la Sony Ericsson. Compact, simplu, fara joystick si rezistent la zilnicele cazaturi. Plus ca ma tine bateria la ambele de uit sa le incarc. Si totusi ma bate gandul sa imi cumpar un DualSim, m-am cam saturat sa umblu cu 2 telefoane...
                    Toata lumea face misto de mine ca am 2 telefoane la fel... Incarcatoare la fel, casti la fel, cablu de date la fel, soft pt PC la fel, comenzi la fel... Compatibilitate totala. Dar voi de ce aveti 2 diferite?
                    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Am primit cadou de curand un N95-1.
                      Stiti careva daca se potriveste bateria de la N95 8Gb la N95-1...????
                      passion 1.5 DCi

Comment

• @livas: Sunt 2 tipuri diferite de acumulatori:
                        Acumulator standard, Li-Ion 1200mAH (BL-6F) - N95 8GB
                        Acumulator standard, Li-Ion 950 mAh (BL-5F) - N95

NU se potrivesc, DECAT cu niste modificari, despre care nu stiu NIMIC. Cauta pe Google. Eu am gasit multe chestii, dar nu am avut rabdare sa le citesc. Oricum, am inteles ca se pierde garantia in cazul modificarilor... Banuiesc ca cea a acumulatorului, nu a telefonului... Pt ca nu vad cum ar putea afecta adaptarea acumulatorului telefonul. Oricum, eu zic ca nu merita.

(Nokia N95-1. Hereinafter referred to as Nokia N95. - Eu de aici am inteles ca e acelasi. Sursa: http://www.ipko.com/media/nokia.n95-1.ug.en.pdf)

Si o poza pentru a vedea diferenta de grosime:
                        Attached Files
                        Last edited by ReBe; 30 September 2008, 17:20.

Comment

• @ReBe:Multumesc pentru raspuns.
                          Problema mare la Nokia N95-1 este acumulatorul care tine foarte putin (~2 zile), si ma gindeam daca pot face vre-o "ghidusie".......
                          Cred ca o sa port incarcatorul dupa mine.....Daca nu gasesc alta solutie !
                          passion 1.5 DCi

Comment

• Livas, o solutie ar fi inca un acumulator. Daca ai cunostinte in Germania, ai un avantaj: Orice acumulator, pt orice fel de telefon, il gasesti sub 10 euro. Dar asta merita doar in anumite cazuri... U know. Oricum, daca are cine sa ti le aduca... Mai bine dai 20 euro pe 2 acumulatori no-name de acolo, decat sa dai vreo 30 pe unul original aici.

Comment

• Daca este cineva care si-a achizitionat HTC Diamond si are probleme cu instalarea iGO8,sa ma contacteze,am devenit expert.
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Cum se misca igo'ul si telefonul in general ? ... Vreau sa'mi iau si eu unul cat de curand .,, ( l'am vazut la orange la vreo 380euro )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google