Nokia N73 - dupa 2 ani de zile mi-a cedat acumulatorul, l-am schimbat si acum ma tine 3-4 zile ca popa, Nokia N95 - proaspat de la vod*****, am instalat Route66, se misca bine, i-am activat si acel senzor pt rotirea automata a display-ului atunci cand rotesti telefonul...Asta este o chestie ff tare, si ff utila in cazul unor aplicatii, si in cazul surf-ului pe net + cateva alte programele, si un vechi Nokia 6230i care merge brici de mai bine de 4 ani. Dupa cum se observa sunt fun Nokia!!
Ce telefoane aveti?
Collapse
X
-
Originally posted by Razzvan View PostCum se misca igo'ul si telefonul in general ? ... Vreau sa'mi iau si eu unul cat de curand .,, ( l'am vazut la orange la vreo 380euro )LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by ReBe View PostDOUA W810i de la Sony Ericsson. Compact, simplu, fara joystick si rezistent la zilnicele cazaturi. Plus ca ma tine bateria la ambele de uit sa le incarc. Si totusi ma bate gandul sa imi cumpar un DualSim, m-am cam saturat sa umblu cu 2 telefoane...
Comment
-
Un nokia 6300. Foarte multumit de el. Nu ma intereseaza camera prea mult, dar totusi, face poze acceptabile. si are un card de 1 Gb pe care il umplu foarte greu. Subtire si finut. Sta bine in buzunar. Nici macar nu il simt ca este acolo. Doar cadn vibreaza. Il am cam de vreo jumatate de an. Si are vorbite 24 de ore. Nu am avut probleme cu el.
numai bine!sigpic
Comment
Comment