Protejarea mediului inconjurator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Protejarea mediului inconjurator

Azi cand m-am intors acasa,am observat ca vecinul meu cu raba se pregatea sa plece undeva,si in jurul lui...fum frate.Ma gandesc..oare prin pastrarea taxei de inmatriculare si plata unei taxe enorme pentru masinile non euro,euro 2,euro 3 chiar si euro 4 salveaza mediul inconjurator,sau scoaterea din circulatie a unor masini ca ceaa din filmulet ar avea efectul dorit?
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Hehe, si prin Bucuresti sunt multi d-astia si Politia nu ii opreste.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ce sa-i opreasca...ca ar trebui sa ii aresteze )
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ma mir cum de trec rar-ul astia,eu zic ca ar trebui data o lege pentru masini de genul asta sa nu le mai dea rar-ul pana nu isi aduc normele de poluare macar la Euro 2 adica sa ii bage un amarat de catalizator.

Comment

eu i-as taxa mult mai rau pe astia sub euro 3 la impozitul pe auto. iar de RAR au trecut pana acum tot felul de jafuri pline de rugina si care lasa nori de fum cand merg. Dar asa e la noi: legile sunt pentru a fi incalcate.
          Last edited by 1.5 DCI; 24 April 2007, 09:39.
          Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
          10.000 km - 22.01.2007

Comment

Va dati seama ca astia ia verificarea cu spaga.

Comment

Nu stiu in alte orase cum este dar in Braila din ce am vazut cele mai Poluante(cu p mare) sunt niste jafuri de autobuze de transport in comun. Si acum cativa ani (3-4) am vazut un T.V. ce facea o ceata locala si ghici ce scria pe el = RAR. Si tot vis-a-vis de poluare am vazut la BBC ca cei de la Greenpeace s-au legat de cei de la BMW cum ca ar produce masini poluante si din datele care erau prezentate reiesea ca un BMW este mai poluant decat un Renault. Daca nu minteau baietii verzi rusinica, rusinica.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Si la noi sunt niste Ikarus care scot un fum de ramane nor in spate cateva minute dupa ce trec.

Comment

Lasa ca nici cu unele masini de gunoi de la Rosal nu mi-e rusine la voi in Bucuresti.
                  numar secundele

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google