Bine ca o avem si pe aia...
Emblema/Sticker loganclub.ro
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Se pricepe cineva in Corel?
Comment
-
Eu unu nu ma prea am cu astea da de plictiseala n-am avut ce face:PAttached FilesRenault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Trebuie sa ne gandim la ceva mai simplu, nu floricele, mai ales daca sunt asa colorate. Iar textul e scris prea mic, doar trebuie sa vada lumea www.loganclub.ro mai mare.:p Fac si eu ceva sa vad ce o iesi.
Comment
-
Nah de plictiseala dar dak sty la celalalt forum nu au nici ei nici o legatura cu masina legat de emblema vb. scrisul respectiv poate sa fie cat vreti voi de mare dar acum lucrul acela e simbolistic ca degeaba vede un om de pe strada loganclub.ro dak habar nu are ce-i ala internet. Si dumi bine ai venit
Hmm voi ce floricele vedeti ca eu nu vad nici una ). Le pot face gri orice culoareLast edited by bogo4all; 5 February 2007, 20:04.Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Si chestiile alea colorate ce sunt?
Bun venit dumi
Comment
-
Nu sunt floricele dar seamana.
Comment
-
De ce n-ai facut-o verde?Semana cu marihuana atunci
Macar el a facut ceva...eu nu ma pricep...restu??Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pana la urma nu mi s-a raspuns la intrebare, se pricepe cineva in Corel?
Comment
-
sigla
Mah, mie imi place sigla lui Golan91: e clasica, simpla, folosita si de fabrica pe materialele promotionale, deci, why not?
Cealalta mi se parte putin cam prea "inflorita" si nu vad nici o legatura cu Loganul.
Ca urmare, as merge pe varianta albastra. Alb-negru e prea stearsa, portocaliul acela sugereaza Matiz si alte cotetze ... poate rosu, desi e pentru femei. Dar, din moment ce avem si dame pe forum, pot fi doua variante.
Hm, ce ziceti?Martinel rules!
Comment
-
Oare asta nu va place? e ceea ce vedeti sus doar putin modificat.
PS: a doua poza e de caterincaAttached FilesRenault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
Comment