initial mi-au cerut 7 lei... fata de 2.5 - 3 cum ma gandeam eu... apoi dupa ce le-am spus ca e mult, si am mai discutat... au zis ca mai putin de 5 lei nu il pot face... probabil pe cei din tara, cu tot cu taxele de expediere ajungea la 20 lei... prea mult...
Emblema/Sticker loganclub.ro
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
emblema lui golan91 e dupa desenele facute de Dacia. pe site-ul lor poti cumpara tricouri cu desenele astea. eu zic ca trebuie sa arate altfel emblema loganclub.
iertare ca nu vin cu alte exemple, nu vreau sa fac pe desteptul dar nu puteti copia/fura ceva facut de altii pt. altceva. zic
Comment
-
Originally posted by zenitemblema lui golan91 e dupa desenele facute de Dacia. pe site-ul lor poti cumpara tricouri cu desenele astea. eu zic ca trebuie sa arate altfel emblema loganclub.
iertare ca nu vin cu alte exemple, nu vreau sa fac pe desteptul dar nu puteti copia/fura ceva facut de altii pt. altceva. zicsigpic
Comment
-
am postat aici idei cu unde mi-as pune eu logourile.
am vazut la Cristi_xp pe my ride unde si-a pus si mi-a dat idei.
probabil doar pe luneta spate, partea dreapta as pune. chiar si pe bara fata.
sa vad pareri si o sa-i dau bataie. pretul ar trebui sa fie muult sub 10 euro pentru 2 seturi.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
ideea mea nu era culoarea. culoarea o alege fiecare dupa gust si sa dea bine pe culoarea masinii. eu nu trebuie sa aleg culoarea rosie ).
pentru mine e mai importanta pozitionarea pe masina.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Deci pe la urma care sticker va ramane? Rog modereratorii sa aleaga unul sau daca nu sa aruncam cu banul Numai bine la totiFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
eu culorile alea mi s-au parut cele mai potrivite...in loc de alb voiam argintiu sau gri dar nu am gasit insa de preferinta culorile sa ramana aceleasi ca de aia este sigla..dar nah..sunt masinile voastre..puneti ce culori vretiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ala se dezlipeste usor fara sa strici nimic.
Comment
Comment