Regiuni? Voievodate?BIG Judete?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Regiuni? Voievodate?BIG Judete?

cred ca ati auzit cu toti ce mai vor sa faca mai mari nostrii ........suntem de tot rasul ........
    d-voastra ce parere aveti?tinand cont ca suntem din toate colturile tari , cer o parere pertinenta din partea tuturor., ........nu va ganditi ca fac un sondaj de opinie folositor unui partid sa ptr. dreapta sau stanga . vreau doar sa aflam impreuna parerea noastra despre ce vor luminatii nostri conducatori sa ne faca ......... va rog , cat mai multe pareri .multumim .
    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Nu inteleg de ce suntem de tot rasul, pentru ca asa spune opozitia sau ReallitateaTV? Si la mine la munca colegii se dadeau de ceasul mortii ca se muta prefectura la Constanta... de fapt 99% dintre ei nu stiau nici macar pe ce usa se intra in prefectura Galati. Pe mine subiectul ma lasa rece.

Comment

Faza buna e ca se reduc institutiile statului si deci se reduc si milogii de la birouri care te privesc cu sila cand ajungi la ghiseul lor.

Comment

se reduc ghiseele dar in acelasi timp o sa ai mai mult de mers pana la cel mai apropiat ghiseu iar cand ajungi acolo o sa realizezi ca ai de stat triplu la coada fata de cat stateai acuma,

asta e cea mai mare manevra posibila facuta de politicieni nostri, nu le mai ajunge cat fura si decat sa imparta la mai multi s-au hotarat sa fie mai putini sefi, implicit mai multi bani de fiecare, pe astia i-ati votat( nu ca am avea altii mai buni )

Comment

Stai linistit ca tot asa astepti. Nu se face coada din cauza multimii oamenilor ci din cauza plictisitilor si ingamfatilor de dupa geam.

Comment

parca vad ca raman toti dar apare un nou post de guvernator cu tot alaiul din dotare
            sper sa gresesc
            sigpic

Comment

Se centralizeaza mai bine puterea, se mai reduc niste persoane terte de la ciolan, se mai distrage niste atentie. Daca voi vedeti ceva bun, ia uitati-va in urma cu 20 de ani si vedeti cum e acum...adica e tot mai rau ))))
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pai mai bine nu mai are cum sa fie. Ma uitam recent la stiri, si am vazut o pustoaica de 12 ani ce se lauda cu o curea si o geanta de 9000 euro. 3X7 precis nu stia cat face.
                Cum sa fie bine cand astia or sa ajunga sa ne conduca?
                Multumesc lui Dumnezeu ca am trait acum si nu peste 30 ani.

Comment

e vorba si de cei care stau la coada, de ce se gasesc toti sa plateasca orice pe suta de metrii

si sa fiu onntopic , mi se pare cea mai mare prostie sa modifici asa ceva, ganditi-va ca se vor schimba toate manualele de geografie,scoala va fi un dezastru atat la geografie cat si la istorie( nu ca acuma ar fi ceva mai speciala) dar cum v-am zis in postul anterior totul se rezuma la bani, bani pe care noi muncim si ii dam in fiecare luna la cei ce ne conduc, si ne conduc in interesul personal,

platesti pentru sanatate? te duci la spital si nici nu se uita la tine daca nu dai ceva
                  ti se iau bani in fiecare luna pentru "viitoarea" pensie ? cu ce te alegi cand ajungi la batranete? cu 5 milioane pe luna in cel mai bun caz
                  si lista poate continua dar mai bine lasam pe altii sa vorbeasca

si daca se tot fac voievodate , eu vreau sa fiu Vlad Tepes )

Comment

@darksid3 nu te supara ca te intreb, cate masini aveai acum 20 de ani? Acum vad ca ai 3...

Comment

Acum 20 de ani aveam 10 ani. Apropos, nivelul de libertate si cultura unui individ nu se masoara in bunuri materiale. Invatamantul a scazut dramatic, cultura generala e praf, avem prosti cu diplome de master, coruptia e la paroxism, femeile nu stiu cum sa se pozeze mai bine cand si-o trag prin parcuri, politicienii fac exact pe dos promisiunilor, etc, etc, etc. Daca noi vedem doar pana la ghiseu...nu comentez, e si asta tot un exemplu ca cele de mai sus.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                        .......................Daca noi vedem doar pana la ghiseu...nu comentez...
                        In timp ce citeam posturile (de sus in jos, asa cum se face), jur ca asta am vrut sa scriu. Mi-ai luat vorba din gura!

Eu zic sa stati linistiti pentru ca nu se va face nimic. E doar o propunere aruncata asa... hai sa-i spunem "mai da-le mă ceva sa rumege ca sa-i tinem ocupati".
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                          Acum 20 de ani aveam 10 ani. Apropos, nivelul de libertate si cultura unui individ nu se masoara in bunuri materiale. Invatamantul a scazut dramatic, cultura generala e praf, avem prosti cu diplome de master, coruptia e la paroxism, femeile nu stiu cum sa se pozeze mai bine cand si-o trag prin parcuri, politicienii fac exact pe dos promisiunilor, etc, etc, etc. Daca noi vedem doar pana la ghiseu...nu comentez, e si asta tot un exemplu ca cele de mai sus.
                          Eu vorbeam strict de posibilitatile materiale, invatamantul si cultura generala sunt praf de cand poporul roman, doar ca inainte erau delimitati clar oamenii inteligenti de restul sulimii, acum ultimul prost termina dreptul fara sa stie prima propozitie din constitutia tarii, inainte mediocrul dadea cu pila pe saiba nu se dadea licentiat. Coruptie a fost dintotdeauna, in schimb nu exista televiziunea lui Vantu care sa ne spuna cine ce a mai furat (hotul striga hotii), cat despre femeile care si-o trag prin parcuri... ne indreptam spre "normalitate", englezoaicele de exemplu o fac demult. Va propun un exercitiu benefic pentru psihic, 3 zile la rand, cand deschideti televizorul mutati direct pe un post de muzica si nu mai urmariti stirile de pe nici un post, o sa fiti placut impresionati...

Comment

Originally posted by hmv86 View Post
                            si daca se tot fac voievodate , eu vreau sa fiu Vlad Tepes )
                            Eh na. Singurul care poate avea functia lui Vlad Tepes e Basescu. El e cel care mai tot timpul ne trage teapa

Comment

daca iar face dobrogea voievodat am pus-o .. iara ne invadeaza turcii

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google