De Ce Mi-e Sila De Forum Asa Cum Este El Acum

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De Ce Mi-e Sila De Forum Asa Cum Este El Acum

Acum un an am hotarat sa nu mai am nici un fel de activitate pe forum.Motivul ?Un thread cu denumirea "cat de des mergeti la biserica" a fost redenumit "discutii despre biserica".Si asta nu-i nimic,dar acolo nu sunt decat atei,satanisti sau in cel mai bun caz unii pe care eu i-am numit habarnamisti,oameni care nu stiu despre ce e vorba,dar se baga la discutii ca e de bonton.Orice incercare de discutie normala nu a dus decat la blasfemii inacceptabile.Nici asta nu m-a mirat foarte tare.Lipsa oricarei masuri, nu vorbesc de lipsa de reactie a celorlalti, m-a surprins.Daca aici as injura unguri,evrei,moldoveni,olteni,ardeleni,homosexuali ,celibatari,iubitori de animale,pe rasi in cap,pe pletosi sau pe cei cu tunsoare afro,sigur s-ar gasi cineva sa-mi dea warn,ban sau alta bazaconie de-asta.Dar orice ins care e adept al zamolxismului,de exemplu,adica anticrestin si satanist,sau ateu,sau macar apostat poate injura Biserica lui Hristos cum vrea muschii lui,bazat fiind ca e la moda,si cu argumente ridicole.
    Nu crezi,du-te la meci,carciuma sau fa ce vrei,si lasa biserica in pace.Ruptura de Biserica nu se proclama,e o stare de fapt din momentul in care nu crezi in adevarul de credinta marturisit de ea.Nu respecti regulile unei organizatii,atunci te autoexcluzi.Nu vii si dai cu huooo.Chestie de educatie.
    Replica unora cum ca ei dau taxe pentru biserica e FALSA.Statul ia multe taxe.Cu ele plateste unora studiile degeaba,cu ele plateste unora sa darame proprietatile altora,de exemplu biserici,cu ele astupa gaurile date de oameni fara scrupul care sunt asa pentru ca nu au pic de credinta si dragoste pentru ceilalti oameni,cu taxe plateste intretinerea inchisorilor unde sunt inchisi oameni care gresesc din aceeasi lipsa de educatie crestina.Cu taxe sew construiesc sosele,autostrazi,desi nu toti au autoturisme.Cu aceleasi taxe satura politicieni alesi intr-un sistem inventat de atei,cu taxe publica manuale si studii in care stiinta este folosita ca mijloc de a combate pe Dumnezeu cand de fapt toata stiinta dovedeste ca Dumnezeu exista.Cu taxe plateste despagubiri tuturor celor carora li s-a furat o casa,un teren,o fabrica.E dreptul meu ca si crestin,in tara mea ,sa capat inapoi bisericile daramate,padurile si terenurile furate, de catre chiar reprezentantii ateilor.
    Dincolo de orice comentariu ,sa ataci Biserica bazandu-te pe articole de presa,pe scrieri pavelcorutiene si pe toata media anticrestina e doar o mare prostie.
    Nu-mi imaginez ca ceea ce scriu aici va conta in fata unor mari demolatori ai lui Hristos(!),asa cum se autointitula un mare moderator salvator de pisici pe autostrazi,nici ca se va simti cineva din tot mai marii supermoderatori.Am spus doar ceea ce aveam de spus,in plus doar atat:veti da socoteala.Nu sterg contul doar pentru lipsa unora de respect si fara sa spun ceea ce mi se pare inacceptabil.La urma urmei,nu cei cativa au facut forumul ci toti cei care au inteles sa discute normal.Cu unii dintre acestia mici(ca si mine)mi-a facut mare placere sa discut.

Salut.
    Bogdan,ai mare dreptate. Dar daca te-a suparat cineva de ce nu ai discutat cu aceea persoana?
    Forumul trebuie sa fie si moderat de cineva.Daca acel[moderator]ti-a gresit,cauta o cale si discuta cu el.Poate nu si-a dat seama sau..........eu stiu
    Taxele se iau pentru a se infrupta mai mari din ele..........si o mica parte reintra in folosinta tuturora.
    Eu unul nu cred ca trebuie sa pui la suflet orice"prostioara".......poate pentru tine e ceva serios.Iar pt. asta trrebuie sa discuti si sa lamuresti problema.
    Numai bine.
    ps:eu de acest forum ma simt oarecum legat[ceva mai mult],deoarece ne leaga aceeasi pasiune si anume...........Loganul.........si mi-am facut multi prieteni
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

@bbogdan cu respect iti spun ca si eu am intrat pe thread-ul facut de tine asa sa vad ce se scrie. Crede-ma si acum imi pare rau ca am intrat. Ce am vazut scriindu-se acolo am ramas blocat...si atunci sa nu ne mai intrebam de ce traim bine noi romani atata timp cat hulim pe oricine. Din pacate ,zic eu, soarele rasare peste noi toti fara sa aleaga
      Last edited by ALO68; 30 June 2011, 01:09.
      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

Originally posted by bbogdan View Post
        Nu respecti regulile unei organizatii,atunci te autoexcluzi.Nu vii si dai cu huooo.Chestie de educatie.
        Aici sunt de acord cu tine.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Iti dau perfecta dreptate dar printre noi sunt ''colegi'' care nu au nici macar 18 ani, sau nu au varsta afisata deloc, si de la ei nu trebuie sa ai pretentii, inca se gandesc cum sa indoaie capota masinii ......etc.
          real power..... diesel power by

Comment

Bogdan, eu am fost unul dintre "contestatari" si nu intru in categoria asta pentru ca am alta religie ci pentru simplul fapt ca Biserica nu mai reprezinta ce a fost inainte. Preotii nu mai sunt exemple demne de urmat. Pot fi credincios eu cu sufletul meu si imi pot face o legatura a mea, proprie si personala, cu divinitatea. Aceste lucruri tu nu ai vrut sa le intelegi si ai sustinut sus si tare ca Biserica e locul (singurul) in care te poti ruga.
            Legat de partea stiintifica a religiei iti recomand sa citesti istoria religiilor si atunci o sa intelegi de ce unii dintre noi eram asa de vehementi.
            Sanatate!
            sigpic

Comment

nu am citit topicul respctiv, dar voi incerca , de dragul colegului. Ca sa continui sa citesti, afla ca ocazional trec pe la Biserica, fiindca ma face sa ma simt bine. cu toate acestea, ma consider departe de ideea de bun crestin, intrucat ritualurile bisericesti mi se par sa zicem putin exagerate, iar pe Dumnezeu il poti simti sau vedea oriunde, nu neaparat in Biserica. Bisera este un locas (de cult) construit de oameni, uneori putin cam prea pompos sau ornat in neconcordanta cu casele oamenilor din acele locuri. Dumnezeu exprima bogatie, dar sufleteasca. faptul ca suportul din lumanari e de aur pe mine nu ma incalzeste. daca era de tinichea, banii diferenta puteau merge la saraci sau pentru binele comunitatii (asfaltai trotuare sau pietruiai ulitele satului). NU sunt ateu, si te asigur, ca stiintific vorbind, exista un Conducator Suprem, la care noi spunem Dumnezeu, altii Allah etc etc etc. Documentarele despre istoria religiilor sunt putin cam exagerate, dar trebuie sa vezi printre randuri. Incearca sa vezi Catedrala de la Ghelari, si apoi sa-mi spui daca se potriveste intre oamenii aceia extrem de saraci care locuiesc in satele din jur.

Comment

>>>

1. imi cer scuze daca deranjez pe cineva
                2. imi cer scuze de pe acum pentru ce o sa zic fata de tine "intemeietorul acestui teatru"

3. Da desi sunt ateu, vreau sa spun urmatorul lucru ... Desi sunt ca si calificare "fizician-chimist" stiinta nu sa inpacat niciodata cu religia. Este alegerea mea si nu va fi judecata de catre voi.

4. Acesta este un forum despre un club auto si nu un forum religios ... cine vrea forum despre religie e rugat sa caute alt forum.

5. conform celor spuse in biblie .... religia este o convingere personala a fiecarui individ si nu trebuie judecata ... religia nu se face in strada sau pe forumuri sau sub insistentele unei persoane anume ... daca vrei mergi la biserica duminica si in zilele de post si nu faci incurajare pe un canal media ... .

6. Asa cum am zis ... religia e o convingere personala a individului care e liber sa creada ce vrea. gandeste-te ca nu sunt toti de aceeasi religie pe forumul asta ... nu poti obliga un musulman sau un evreu , sau un catolic etc sa iti citeasca postu ... ar fi o discriminare oarecum ce vrei tu sa faci ... Prin topicu asta dai dovada de a fi un Iehovist, care se stie ca sunt uni din cei mai indoctrinati si inculti religiosi ... scriind numele domnului cu un singur I ceea ce inseamna in ebraica "magar" ... adica il faceti pe cel de sus magar.

Hai sa lasam astfel de topicuri si sa lasam religia pentru cei care stiu sa o faca si pe forumuri de profil bineinteles ... nu aici.

Scuze daca am deranjat pe cineva ... dar asta e adevaru. Mai cititi reguli de conduita inainte de a posta.
                Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

bbogdan:
                  1.esti un fanatic, de-aia te autoexcluzi
                  2.nu trebuie sa ne bagi cu forta in cap ca biserica face numai fapte bune si fara ea nu supravetuim
                  3.iti recomand sa urmaresti pe HBO, "Borgia".

Apoi sa te gandesti cum au fost alesi ultimul patriarh al Romaniei si ultimii 2 mitropoliti.

Biserica s-a gandit intotdeauna la binele propriu in detrimentul enoriasilor.
                  Enumera rapid 3 proiecte majore de ajutorare a unor camine de copii sau batrani, promovate de biserica.
                  Cand vor cobora din jeepuri, marile fete bisericesti vor vedea ca enoriasii carora le cer sute de milioane de euro sa ridice ditamai catedrala, stau in NOROI si SARACIE.

Oamenii simpli si neinstruiti cred ca daca doneaza bani bisericii ISI CUMPARA LOCUL IN RAI.
                  Cat de mult gresesc, nu vor mai vedea.

Cum acest topic nu are o o misiune de a ne face mai destepti sau instruiti, propun ca un moderator sa-i dea close.
                  Last edited by mr.K; 30 June 2011, 10:10.

Comment

Aici se discuta despre Forum nu biserica, va rog nu mai faceti offtopic.

Cat despre forum, da sunt anumite sectiuni unde ti si frica sa intrii, sa vezi ce aberatii si discutii de 2 bani sunt. Pentru asta nu trebuie sa te excluzi de pe forum, fiindca nu peste tot in acest forum e urat. Sunt si Subiecte interesante.

Comment

Cam acelasi lucru vroiam sa spun si eu cine vrea sa "filozofeze"despre biserica sa mearga pe thread-ul respectiv caci acolo se bate campii intr-o veselie.
                      Cat despre forum in general eu cam fug de discutii de 2 bani.ii dau dreptate lui bbogdan si nu intelege-ti gresit el nu se autoexclude voi il excludeti ptr.ca nu e de acord cu bazaconiile voastre.si eu am citit f.putin din "filozofiile"voastre si nu sunt de acord cu voi ptr.ca judecati paiul din ochii altuia orbiti fiind de barna din ochii vostri.

Hai mai bine sa vorbim despre masini ca e un forum de masini. Lasati biserica in pace si preoti si pe cei ce cred in ea.
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

>>>

intr-adevar ... sunt multe sectiuni in care se abereaza si fiecare isi da cu parerea. Dar banuiesc ca si unui operator ii e destul de greu sa monitorizeze aceste lucruri si sa ia masuri ... deci nui putem acuza pe acestia.

PS: posibil off topic dupa cum ziceti voi ... ati vazut stirea de azi: Papa Benedict a scris primul mesaj pe Twitter .... unde o sa ajungem stimabililor sa trimitem acatiste pe facebook si sa facem spovedanii dupa blogurile enoriasilor? Vezi biserici su sisteme autio de 30.000 euro (Vezi Brasov etc) si microfoane wireless, audi A8 in parcarea biserici, Plasam exterioare pentru cei ce stau in frig si ploaia sa asculte slujba de duminica si casele parorhilor cu garduri inalte si camere viseo in toate unghiurile .... Scarba e destul de mare iar cum zicea cineva inainte ... enoriasu care are impresia ca isi intinde asternutu in rai nu face alceva decat sa ramana ca un caine in noroi si ploaie pentru a creste burta si gusa preotilor si pentru a le inalta casele. Trist.

Eu unu renunt sa merg la biserica cat timp an de an mi se suna la usa sa platest 120 ron pentru biserica iar la inmormantarea Bunicii mi sa cerut 1000 ron de catre preot sa imi duca mortu la groapa (alfel eram refuzat); neaparat sa dai o coliva si un vin la altar ... alfel nu ai ce cauta la slujba de pomenire etc. ... daca vreu o sa o fac din placere nu ca ma obliga cineva ... Scuzatimi expresia dar in ziua de azi biserica a ajuns o ........ mai mare decat politica.

Cu asta am incheiat si nici nu mai vreau sa intru pe acest teatru.

Numa bine tuturor si o zi cat mai placuta.
                        Last edited by Nicosianu; 30 June 2011, 10:41.
                        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

Originally posted by ALO68 View Post
                          Cam acelasi lucru vroiam sa spun si eu cine vrea sa "filozofeze"despre biserica sa mearga pe thread-ul respectiv caci acolo se bate campii intr-o veselie.
                          Cat despre forum in general eu cam fug de discutii de 2 bani.ii dau dreptate lui bbogdan si nu intelege-ti gresit el nu se autoexclude voi il excludeti ptr.ca nu e de acord cu bazaconiile voastre.si eu am citit f.putin din "filozofiile"voastre si nu sunt de acord cu voi ptr.ca judecati paiul din ochii altuia orbiti fiind de barna din ochii vostri.

Hai mai bine sa vorbim despre masini ca e un forum de masini. Lasati biserica in pace si preoti si pe cei ce cred in ea.
                          Alooooooo, care bazaconii ale noastre?
                          Si DACA am zis de biserica, nu-s off topic domnule, omului nostru exact de la parerea unora despre biserica i-a venit scarba de FORUM.

Eu cred ca trebuie sa accepti TOATE punctele de vedere, nu sa ii obligi pe ceilalti sa le accepte pe ALE TALE.

Am sa rog un user sa posteze mesale private (daca le mai are) trimise de ingerasul bbogdan.

PS :intelege-ti se scrie fara cratima.

Cat despre scarba de forum, e la fel ca orice fel de scarba. O mancare iti face scarba-nu o mai mananci, un restaurant iti face scarba-nu mai calci pe acolo.
                          Se intelege ideea.
                          Noua ne plac MASINILE. Topicurile pe alte teme, gen Romania.... incotro? sau Conversatii despre biserica au rostul de a ne largi aria de cunoastere, nu de a impune puncte de vedere.
                          Sau chiar de a ajuta persoane, cum ar fi topicurile de legislatie.

Tot nu inteleg de ce e nevoie de un topic nou pentru a-si manifesta cineva SCARBA.
                          Last edited by mr.K; 30 June 2011, 10:51.

Comment

@mr.K dupa parerea mea mesajele private ar trebui sa ramana asa, adica private, nu-ti convine mesajul unui user ii dai ignore si nu mai ai treaba cu el. Mai demult mi-am luat ban pentru ca m-am sicanat pe privat cu un maimutoi, care ulterior si-a luat ban permanent, dar la momentul respectiv a simtit nevoia sa ma dea in primire ca nu i-am vorbit "politicos".
                            @bbogdan eu ma bucur sincer ca ai revenit pe forumul asta si ca ai reluat discutiile care-ti par de interes vital... sfatul meu este sa adopti o atitudine mai concilianta fata de subiectul preferat, preotii si mai ales Iisus nu au adoptat atitudini radicale decat in situatii extreme.

Comment

Chiar şi cel mai păgân forumist când dă de dracu zice în sinea lui "Doamne ajută-mă".
                              Cine zice că nu a spus niciodată cele de mai sus e mincinos dar mai grav e că se minte pe el însuşi.
                              Sănătate dragi tovarăşi.
                              Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google