De Ce Mi-e Sila De Forum Asa Cum Este El Acum

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu nu am zis... si nu mint / ma mint.
    sigpic

Comment

bbogdan: respectivul topic a fost creat de catre o persoana pe care intamplator o cunosc, Marcel88. numele actual al topicului este Conversatii despre Biserica. spun doar atat "fă ce spune preotul, nu fă ce face el!"
      Vechiul nume intradevar s-a schimbat, 18:26, 16th Jul 2010 Thread title (original 'Cat De Des Mergeti La Biserica') changed
      cum de ai observat acest lucru doar dupa un an? oricum nu e esential.
      sa-ti explic de ce s-a modificat acel nume, e normal ca pe un forum public fiecare persoana sa-si exprime parerea personala, ne-am castigat acest drept de prin '89. din moment ce discutiile au "deraiat" putin de pe traiectorie, numele topicului s-a schimbat in ceva mai concludent, de la o singura intrebare "de ce" la "conversatii despre".

recunosc, eu unul nu ma inteleg cu acea parte spirituala, dar respect decizia celor care sunt indreptati catre acea directie. zic majoritatea penca am gasit "idioti" care nu poate veni la scoala(seral) ca se intuneca si ii interzice credinta, nu are voie sa lucreze ca e pacat. nu discut pe aceasta tema.
      exact din aceasta cauza n-am citit absolut deloc acel thread.
      fiind public e normal sa apara discutii contradictorii si cat timp nu degenereaza si nu se aduc injurii, e perfect normal. daca apar injurii si offtopic se foloseste functia , un moderator va intra si va face ordine/sterge/avertiza.

imi cer eu scuze in numele tuturor celor care nu sunt de acord cu credinta si si-au postat parerea.
      acest forum avand un profil auto, discutille si agitatia despre neintelegerile dintr-un topic nu este nici pe departe un subiect care trebuie sa ne capteze atentia, cu atat mai mult cat exista forumuri dedicate:

sau un mic search pe google.

fara sa jignesc pe initiatorul acestui topic sau a altor persoane, consider inchiderea acestui topic ca fiind necesara.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google