Ultima duce si la un consum de camion...16,5% pe transfagarasan cu 1.6mpi
Mici Secrete...
Collapse
X
-
Super ideile sunt cateva chestii care chiar nu le stiamLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Felicitari ady62 !! Eu unu iti multumesc si te astept si cu altele !!! Astazi,dupa 10500 km am trecut pe la vulcanizare fiindca am facut o pana si am verificat si presiunea din roti : 1 roata avea presiunea in roti 2atm ,restu 2,6;2,4;2,8 :-s ! Acuma sunt toate 2 atm
Comment
-
Scapa de mirosurile neplacute...
Daca in interiorul masinii miroase a fum de tigara sau se pastreaza un aer inchis, presara putin bicarbonat de sodiu pe scaune si covorase. Dupa 15 minute, aspira interiorul masinii si vei scapa de miros.
Poti avea un miros placut si daca pastrezi, timp de doua saptamani, sub unul dintre scaunele masinii, o carpa imbibata in balsam de rufe.
Comment
-
-
La gratar
Daca vrei sa nu se lipeasca pestele sau carnea pe gratar, unge carnea sau pestele cu putin ulei (de masline este mai bun si mai sanatos) si presara putina sare direct pe gratar.
Carnea pentru gratar sau snitele se bate mai bine pe un fund de lemn putin umed, care absoarbe apa din carne.
Comment
-
^ Stai departe de cafea sau ceai negru: contrar aparentelor, acestea fac mai mult rau decat bine, sporind deshidratarea organismului. Evita sa mananci grasimi (mai ales carnea grasa), care incetineste activitatea ficatului care este, oricum, destul de solicitat.
Comment
-
Originally posted by ady62 View PostDaca vrei sa nu se lipeasca pestele sau carnea pe gratar, unge carnea sau pestele cu putin ulei (de masline este mai bun si mai sanatos) si presara putina sare direct pe gratar.
Carnea pentru gratar sau snitele se bate mai bine pe un fund de lemn putin umed, care absoarbe apa din carne.
Comment
-
Lichidul de frana
Alcoolul din componenta lichidului de franare se evapora intr-o anumita proportie, ceea ce face ca nivelul din vasul pompei sa scada in timp. Completarea trebuie facuta in principiu cu acceiasi marca de lichid care exista in instalatia de franare.
Comment
Comment