Logan Vs Fiesta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@jensson - pai poate ca facea misto sa se consoleze...

@livas - e adevarat ce zici tu

si pana una alta ma mai enerveaza toti retarzii care comenteaza de logan pe alte situri. de exemplu eu sunt abonat la stirile de pe automarket. vreau sa va zic ca orice stire noua apare despre orice subiect sau masina, unul dintre comentarii trebuie sa faca aluzie la logan. chiar atata incultura si discriminare in tara asta, chiar esti vazut bine numai daca conduci bmw sau volkswagen?
    de ciuda imi vine sa jur credinta marcii dacia! Da nu pot sa o fac... cat timp exista masini precum impreza, lancer evo, skyline etc. etc.
    oricum pana nu imi voi lua asa ceva, voi conduce Dacia!

Comment

Clar Loganu' e peste Fiesta n-are rost sa mai comentati.
      KISS FM 1.4 MPI sigpic

Comment

Originally posted by VENOX View Post
        PS: Exista plastic de mai buna calitate si plastic de mai proasta calitate cand vine vorba de un bord? ) )
        Da normal,exista plastic mai de calitate de exemplu la o masina mai scumpa,Golf V,Passat chiar si Renault Megane II...pur si simplu se simte la atingere.

Comment

Ia uite ce aeratoare are un mustang!
          Au!!!!....m-ai lovit in plex cu Mustang-ul ala!Numai cand imi imaginez cum suna unu' cu evacuare sport!Sa nu mai zic de cum fuge!
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by r3duc View Post
            Are un vecin de-al meu un fiesta dar e de toata jalea. Bordul iluminat in verde ... materialele sa nu zic mai proaste dar de aceeiasi calitate ca la logan. Loganul il bate la toate capitolele: Spatiu mult mult mai mare, Motor mai fiabil, Aspect mai placut parerea mea. Fiesta doar poarta numele de FORD cum zicea si crysti_plus. )
            normal ca e mai mare, sunt din categorii diferite, in rest? Poti scapa de plastic, inveleste panourile de la usi cu tapiterie auto, cat despre bord? Pune piele pe el, sigur va arata beeeettooooonnnn....

asa voi face eu, si sa-i vad atunci pe "netrebnici" cum vor spune, "mah da au scos astia logan cu interior de piele?"

"hai pa, ca m-am distrat cu voi"

Comment

@venox - bordul fordului e mult mai vechi decat al loganului. Cel putin 1 generatie. Uite o poza cu bord de aceiasi generatie ca sa nu cadem in pacat. Nu e fordul cine stie ce masina dar totusi... Pun poza asta pentru ca are un prieten un Fiesta de 2 ani si asta e bordul. Daca n-am dreptate, nu dati in mine, ))) va cred daca dovediti :P

Asta e un fiesta penultimul model:
              Attached Files
              Last edited by iuli81; 27 March 2008, 18:02.

Comment

@iuli81 Ala e bordul de pe modelul Ford Fiesta ST de 150 CP, colegul meu are bordul mentionat de mine, masina e model 2007.

Comment

Ok VENOX, pe bune ca te cred dar ce iti aratam eu e exact ca bordul prietenului meu si nu e ST. Probabil depinde de model dar daca ala e de fiesta din 2007 apoi e varza... huooo )

Poza pusa de mine nu e din masina astuia, e de pe net. Fa abstractie la scaune si ceasurile cromate. Dar ca model de bord, cd player... etc, e la fel.
                  Last edited by iuli81; 27 March 2008, 18:08.

Comment

Normal, pot face abstractie la ce zici tu, dar intrebarea se pune, cu ce vine dotata fiesta ambiente care e echivalentul loganului ambiance, adica cel mai chel.
                    in fine, eu ce am vrut sa demonstrez prin topicul asta e altceva.
                    1.nu ridic loganul in slavi, nu e o masina perfecta, e decenta
                    2.mi se pare ca ar trebui sa se abtina de la comentarii despre logan si posesorii de masini straine, pentru ca la un face-to-face multe pica in fata loganului fara sa fie pretul sau costurile de intretinere punctul decisiv

Comment

Da, ai mare dreptate legat de diferentele dintre versiuni.

Pai ce sa-ti zic, eu cu cei 85 de caluti, mi-am batut joc de cativa pana acum. Ei vad logan si repede cred ca sunt superiori... dar foarte multi si-o iau in barba.

ONTOPIC: Un lucru mi-e clar... n-as da loganul pentru Fiesta.

Comment

Cand mi-am luat Loganul, un coleg de la servici a coborat in parcare la noi sa o vada. Prima lui remarca a fost: "Vai dar ce urat e interiorul, ce materiale ieftine, nici macar aer conditionat nu ai, ce plastic urat, ca pe masinile din anii 80".
                        El avea Ford Fiesta nou, model 2007. Nu am bagat eu de seama la ce a zis el atunci si ma gandeam ca Fordul lui la interior cel putin o fi net superior de isi permite el sa zica asa ceva plus ca mai si mentiona din cand in cand "pai Fordul meu...". Ei bine azi in trafic stand la un semafor ma uit la un Ford in stanga mea si observ interiorul , ala era interiorul care era net superior celui de Logan. Am sa atasez niste poze acestui thread si le voi lasa sa vorbeasca si sa faceti voi comparatia. Eu unul zic... no comment! )

PS: Exista plastic de mai buna calitate si plastic de mai proasta calitate cand vine vorba de un bord? ) )

Pai,frate.Lamureste-ne , te rog. Pozele sunt de la masina din trafic sau de pe net ???

Comment

Pai e ca si cel vazut in trafic, model care dealtfel e exact cu al colegului meu.

Comment

Impact Logan vs Ford Fiesta...

PS: Ce rau ii sa nu porti centura. .....sursa fortuning
                            Attached Files
                            2004 Dacia Logan 1.4MPi
                            2006 Dacia Logan 1.5dCi
                            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Sa mai spuna cineva ca centura de siguranta nu este buna in oras ,cred ca masura luata de politie de a purta centura de siguranta si in oras este una foarte buna .

Comment

la fiesta au curs mai multe piese ca la logan.nu e bun loganul pt ca nu purtau centura .
                                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google