Logan Vs Fiesta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uite cum arata bordul de Fiesta care apare pe Ford.ro . Ani lumina . Despre bordul de Logan , daca nu era griul ala urat si era negru poate arata mult mai bine . Dar in definitiv nici Fiesta nu este o masina high cost , la ce te astepti ? Piele , carbon ? Mie imi plac Fordurile mai ales noul Focus sau noul Mondeo dar totusi cumperi mai putina masina la bani mai multi . Intre Logan si Fiesta aleg Logan indiferent de pretul sau materialele Fiestei . Daca trecem la Focus / Mondeo nu mai trebuie sa zic ce aleg . Dar unul e de la 15500 si celalalt de la 18000-19000 .
    Attached Files
    Last edited by FLORIN77; 23 January 2009, 11:44.
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Eu ma tot intreb dupa ce am vazut pozele cu accidentul intre logan si fiesta de ce la logan fiind totusi lovit frontal nu a sarit airbagul? fiindca din cate stiu eu loganul nu are vreun senzor sau mecanism care sa decupleze airbagul atunci cand nu porti centura cum au alte masini mai scumpe....si atunci tot ma intreb masina fiind lovita serios chiar dam banii pe airbag aiurea sau e normal ca nu o puscat?

Comment

asta ma intreb si eu...la mine nu a fost viteza mare, dar am alunecat cu masina in bot intr-un sant...vreo 10-15km/h...si nu a sarit nici un airbag. o fi fost impactul cu pamantul mai usor decat un impact tabla-tabla, se poate si asta.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca iti cumperi Fiesta acum e imposibil sa nu-ti placa.Mai ales interiorul.Este foarte frumos,materiale si finisaje mai bune.Mi-ar placea sa am un Fiesta ST.E superba.Mica si rea.
          PS:Imi place si interiorul la PH2 dar Prestige,in 2 culori:zici ca e Passat )..sau zici ca e piele culoarea aia cream :P
          sigpic

Comment

Sa te urci intr-un Focus ST sa vezi cum poate sa arate .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Fiesta este execrabil. Am condus motorizarea de 1.4 Duratorque. Macar la Logan dai cat face dar Fiesta, cel putin ala de 1.4 e "prafuit" rau iar interiorul e din anii '80. Nu merita banii in nici un caz
              Last edited by darksid3; 23 January 2009, 15:33.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

voi sigur vorbiti de aceeasi masina ?unul zice ca e naspa altul ca e misto iar la poze unul are bord naspa si altul misto.sau astea au bordul in functie de varianta ? e cumva un facelift?
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Nu stiu de unde ai luat poza aia cu bordul, dar nu are nici o treaba, bordul la fiesta din 2007 e cel care e in poza pusa de FLORIN77. Si nu are rost sa compari Loganul cu Fiesta fiin doua clase diferite. Singurul motiv pentru care nu as alege Fiesta este spatiul care il ofera.Iar daca interiorul Fiesta e din '80, la Logan care mai e termenul cu consola aia centrala gen Flinstone?
                  Iar la impactul dintre cele 2 modele Loganul e o clasa mai mare si vad ca impactul s-a transmis la interior(plastice sparte pe acolo din ce se vede), as fi fost curios de o poza din interior si la Fiesta.
                  Loganul e o masina decenta si atat, comparati-o cu Albeea, caci cu altceva nu se poate compara si asta se vede din diferenta de preturi fata de oricare alt model.
                  Last edited by soto_adler81; 23 January 2009, 16:16.
                  Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Si Fiesta te pomenesti care are alte pretentii?Bordul de Logan e dupa mai batranul Megane care era spre sfarsitul anilor '90... da-mi un singur argument concret de ce as da 12.000 euro pe o masina cu motor 1.4 puturos si un interior anost

Comment

Nu e adevarat.Ai optiune de ati alege culoarea interiorului,a tapiteriei.Exista si pe rosu.Si sigur daca il vezi iti place.Este exact ca in poza.Eu am mers cu unul rosu la interior,si mi-a placut in mare.
                      sigpic

Comment

Intrebare: La ce preturi?

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                          Si Fiesta te pomenesti care are alte pretentii?Bordul de Logan e dupa mai batranul Megane care era spre sfarsitul anilor '90... da-mi un singur argument concret de ce as da 12.000 euro pe o masina cu motor 1.4 puturos si un interior anost
                          Ma refeream la consola centrala, puteau sa puna si ei un radio cd care sa se fie integrat pe consola cum au facut toate marcile(chiar si la autoutilitare).

Comment

cum sa puna HU incorporat??? pai acum crezi ca se mai castigau trofeele alea care le fezi pe forum )

Originally posted by soto_adler81 View Post
                            Iar la impactul dintre cele 2 modele Loganul e o clasa mai mare si vad ca impactul s-a transmis la interior(plastice sparte pe acolo din ce se vede), as fi fost curios de o poza din interior si la Fiesta.
                            plastice, banuiesc ca te referi doar la semi-sfera aceea de deasupra vitrinei. aia cred ca a sarit pt ca soferul nu avea centura si s-a dat cu toracele, mecla de el
                            Last edited by bogdan_1984; 23 January 2009, 16:31.
                            sigpic

Comment

Sunt destule masini care au neajunsuri, unele chiar mult mai mari. Iti zic eu : La Fiesta platesti firma si atat. Ori esti fan Fiesta sa-ti iei o masina d-aia ori iti place sa arunci cu banii pe fereastra. Inteleg sa dai 12.000-13.000 euro pe o Octavia sau Kia Ceed, sau Accent, Clio. La fiecare din astea gasesti motive mai mult sau mai putin subiective sa dai banul insa la Fiesta in nici un caz. Nu ma refer la versiunea ST ci la versiunile ieftine care nu ofera nimic stralucitor dar nu-s chiar asa...ieftine

Comment

Da caci altceva nu se vede.
                                Nu incerc sa denigrez Loganul, dar cred ca nu cazul sa facem comparatii cu alte modele care clar sunt peste.
                                Loganul e o masina decenta, e un nou inceput pentru Dacia, cum a fost si Felicia pentru Skoda.

Daca nu ma insel calitatea la tabla la Logan e sub a oricarui model si numai asta e o diferenta de pret.
                                Last edited by soto_adler81; 23 January 2009, 16:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google