Logan Vs Fiesta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu e nici un concept. Loganul e o masina a Renault care se fabrica la noi pentru mana de lucru mai ieftina si facilitatile care le-a pus Guvernul roman, francezilor. Dacia nu facea o masina ca Loganul nici peste 15 ani...iar Fiesta nu e cu nimic peste Logan raport calitate-pret, e cu muuult mai jos

PS: Tabla la Logan e ok...dar sunt prosti aia care o vopsesc
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Daca nu ma insel e diferenta si de calitatea la tabla folosita de Dacia si cea folosita de alte modele si asta face sa fie diferenta de pret, pe langa faptul ca platesti marca.
      Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

In industria auto cel mai important lucru care stabileste pretul final este firma si apoi materialele folosite, adica 90% cumperi subiectiv ( ceea ce e normal) si restul sunt "Diverse" dar in afara de versiunile mai de varf, Fiesta e o masina modesta la un pret umflat

Comment

@soto adler: ce clasa de maini sunt loganul si fiesta? cumva clasa mica? daca e dupa dimensiuni, loganul e cea mai mare masina din clasa mica. doar unii mai "destepti" o baga la compacta pt ca e masiva. dar strict dupa dimensiuni, asta e clasa loganului: mica. unde se bate cu albeea, fiesta, clio, polo, 206/207, modus, micra, corsa, c3, fabia...a, si cu sandero in alta ordine de idei, ai auzit tu ceva de tabla de logan si trebuie acum musai s afie mai proasta. cum ti se combate un argument, cum vine altul legat de tabla. da, nu e galvanizata complet, doar cateva repere de pe puntea fata si ceva la puntea spate, dar nu e tabla mai subtire decat la alte masini. studiaza grosimea reperlor din manualul de reparatie si-o sa fi surprins ca nu e mai subtire decat tabla de pe alte masini, desi asa lasa impresia. iar structura de rezistenta e una dintre cele pe care te poti baza, desi unele elemente auxiliare structurii de rezistenta, da, sunt slabe...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
            In industria auto cel mai important lucru care stabileste pretul final este firma si apoi materialele folosite, adica 90% cumperi subiectiv ( ceea ce e normal) si restul sunt "Diverse" dar in afara de versiunile mai de varf, Fiesta e o masina modesta la un pret umflat
            Ca la adidasi.O pereche noua de adidasi Nike sa zicem,sau Adidas,costa peste 350 de lei,200 de lei doar firma .
            sigpic

Comment

Seba, Loganul e o masina buna, nu incerc sa contrazic pe nimeni de asta, caci de altfel fiecare are parerea lui, am vrut sa spun mai sus ca nu numai firma face diferenta de pret.
              Nu vreau sa intru in contradictie cu nimeni de aceea nici nu am mai continuat.

Comment

@Pacco chiar si mai mult.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu e nici un concept. Loganul e o masina a Renault care se fabrica la noi pentru mana de lucru mai ieftina si facilitatile care le-a pus Guvernul roman, francezilor. Dacia nu facea o masina ca Loganul nici peste 15 ani...iar Fiesta nu e cu nimic peste Logan raport calitate-pret, e cu muuult mai jos

Nu sunt de acord cu tine . Iti aduc motor Ford cu 250 000 km care merge mult mai bine decat unul Fiat cu 120 000 km si care a fost muncit , forjat , cu vreo 10 - 12 soferi pe el . Sunt curios daca si la Logan raportul 250 000 - 120 000 ( altii ) va fi la fel . Sa nu iti mai zic de consum ca nu mananca mult . Tu cand zici raport calitate / pret te referi doar la plastice ?
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

din cate am vazut pe siteu ford.ro pt fiesta si la cea mai ieftina varianta iti poti alege culoarea la tapiterie ;) ... bineinteles daca vrei materiale scumpe platesti ... nu mult da platesti ......... http://www.ford.ro/Articole/Vehicule...e-foto/43.html uitati un link si e in stanga galerie foto ;) .... pe mine m-a impresionat interionu XX dar nu as da loganu MCV 7 locuri pt un fiesta ....

dupa ce am vazut cat costa fiesta ST cat de iesfina e aproximativ 13.000E ....... ce dotari are si motoru am constatat ca se merita ........ apoi am zis sa ma mai uit pe siteu ford ... m-am oprit la noul Ford Focus ....... cand am vazut si la el ce dotari are am constatat ca e ieftin ... Focus Ghia - incepand de la 13.570 EUR (pret fara TVA) si are detoate ....... si pretul este aproape acelasi care l-a dat pe logan ...... cu 70 de euro mai mare .......... asta o fi pretul lui normal sau e pret in situatie de criza ?
                    Last edited by NPoWer; 23 January 2009, 21:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am ocazia sa conduc si Fiesta (de la munca) si Logan ambele diesel
                      Fiesta 1.4 TDCI (68 cp) - echipare Confort (AC, ABS, geamuri electrice fata, Radio-CD integrat in bord)-fabricat 2007 - 40.00km si o a doua masina tot Fiesta (AC, geamuri electrice fata Radio si Casetofon) - 270.000 km
                      Nu le pot compara cu Loganul propriu din motiv de 18 cp, echipare full 20.000km in ceea ce priveste reprize si altceva.
                      -manevrabilitate, stabilitate in curbe-avantaj Ford
                      -stabilitate
                      sigpic
                      Ambition 1.5 dc

Comment

Florin, stiu de fiabilitatea motoarelor Ford. Jos Palaria...dar Fiesta e o masina in ansamblu nu doar un motor. Cand iei o masina n-o iei doar pt motor...intelegi tu

Comment

Motorul nu-l compar ca n-ar fi fair 85 fata de 68cp
                          -plasticele sunt la fel nici mai bune nici mai rele...
                          -consum pe 1200 km 65 l la Fiesta 60l la Logan, in conditiile in care cu Fiesta am facut drumul singur iar cu Loganul cu 4 persoane+bagaje la acelasi stil de mers si in conditii asemanatoare de trafic
                          - pretul 12000 euro pentru Fiesta si 11.000 euro pentru Logan
                          -faruri mai slabe la Fiesta (scurta e cam cu 20m mai scurta decat la Logan, lunga bate de te injura toti)
                          Restul in alt post ca depasesc alea 10 minute....
                          sigpic
                          Ambition 1.5 dc

Comment

Originally posted by NPoWer View Post
                            din cate am vazut pe siteu ford.ro pt fiesta si la cea mai ieftina varianta iti poti alege culoarea la tapiterie ;) ... bineinteles daca vrei materiale scumpe platesti ... nu mult da platesti ......... http://www.ford.ro/Articole/Vehicule...e-foto/43.html uitati un link si e in stanga galerie foto ;) .... pe mine m-a impresionat interionu XX dar nu as da loganu MCV 7 locuri pt un fiesta ...

dupa ce am vazut cat costa fiesta ST cat de iesfina e aproximativ 13.000E ....... ce dotari are si motoru am constatat ca se merita ........ apoi am zis sa ma mai uit pe siteu ford ... m-am oprit la noul Ford Focus ....... cand am vazut si la el ce dotari are am constatat ca e ieftin ... Focus Ghia - incepand de la 13.570 EUR (pret fara TVA) si are detoate ....... si pretul este aproape acelasi care l-a dat pe logan ...... cu 70 de euro mai mare .......... asta o fi pretul lui normal sau e pret in situatie de criza ?
                            Preturi valabile cel putin din primavara anului trecut . Acum 2 zile am primit un mail de la o reprezentanta Ford cu ieftiniri . 2-3000 la Focus . Cine isi ia Fiesta nu este interesat de spatiu .

Florin, stiu de fiabilitatea motoarelor Ford. Jos Palaria...dar Fiesta e o masina in ansamblu nu doar un motor. Cand iei o masina n-o iei doar pt motor...intelegi tu
                            Corect . Am scris mai sus .

Originally posted by dani030669 View Post
                            Motorul nu-l compar ca n-ar fi fair 85 fata de 68cp
                            -plasticele sunt la fel nici mai bune nici mai rele...
                            -consum pe 1200 km 65 l la Fiesta 60l la Logan, in conditiile in care cu Fiesta am facut drumul singur iar cu Loganul cu 4 persoane+bagaje la acelasi stil de mers si in conditii asemanatoare de trafic
                            - pretul 12000 euro pentru Fiesta si 11.000 euro pentru Logan
                            -faruri mai slabe la Fiesta (scurta e cam cu 20m mai scurta decat la Logan, lunga bate de te injura toti)
                            Restul in alt post ca depasesc alea 10 minute....
                            Pt cat de mare este ar fi ok motorul . Si consumul nu este mare , Yaris de ex papa in jur de 11 in oras . Benzina . 5 % la Logan si 5,4 la Fiesta . Fiesta e tot diesel ? Ai facut si raportul cp / kg la amandoua ? Cred ca vei iesi in avantaj cu Golanul .
                            Last edited by FLORIN77; 23 January 2009, 22:59.
                            B -X X - DDF x 2

Comment

Loganul la ph 2 si-a imbunatatit estetica si finisajele la interior, ph1 fiind criticat pentru interiorul lui

Comment

Pt unii . Mie nu-mi plac butoanele alea rotunjite si forma de sus a ornamentului argintiu . In rest da , e ok .
                                B -X X - DDF x 2

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google