La plusuri ce sa zic, e buna pentru drumurile noastre, la minusuri idem sonykel, dar as mai adauga "greierasii" din bord si tabla subtire...
Minusuri Si Plusuri La Logan
Collapse
X
-
La minusuri cu putini bani se pot transforma inplusuri ... stergatoare altele mai bune ... viteza de accelerare in panta sau cand bate vantu din fata zise cineva ... la 1.4 si 1 t de masina ce vrei? Remapare se rezolva ... stabilitate? 4 arcuri sport h&r 550 roni = + consum instantaneu? Chiar iti trebuie? :-?? Tabla subtire? Am vazut un tampon la carrefour 10km /h bara matiz in portiera de a4 nou ... pateu s'a facut ... deci nu e prea ... ok ... asa sunt toate in zilele astea ... ce vrei sa ai tabla de pe 240d TANC? Ei ce mai repara? Da firma de chit faliment ... cutiile sunt diferite cel putin noile cutii jr5 sunt ... mult peste cutiile de clio ... deci no coment plasticele intradevar sunt ieftine dar ce vreti la banii astia? Piele pe portiere? La banii pe care i-ati dat vreti motor hemi vreti cutie de rally vreti interior de bentley si plastice de ... c...t ... e buna masina la banii astia ... remember where you live ... it's called ROMANIA !!!
sry daca e un post vilent ...Last edited by Seba; 28 March 2008, 11:20.sigpicMy ride
Comment
-
@DeLuXe - daca aia de la VW ar zice tot ca tine s-ar cumpara si masinile lor cu stergatoare de c...t ca doar cu bani putini le poti inlocui ulterior. Daca vreau masina sport, imi iau sport dar in cazul asta vreau totusi o masina care la 120, pe autostrada, nu se comporta ca o barca cu vasle pe Marea Neagra. Ideea nu e ca poti face tu o masina mai stabila sau cu lucruri mai de calitate pe ea ci de cum o livreaza ei.
Eu am dat mai mult de 11.000 pe masina si crede-ma ca ma cam iau toti dracii ca bate un plastic la usa dreapta spate de imi vine s-o rup cu totul. Stergatoarele au "dansat" pe parbriz dupa a doua ploaie, in marsarier intra cand vrea ea, bricheta mi-a ars pana acum 3 sigurante, etc. Eu inteleg ca pretul este cat de cat corect la ce ofera dar sa nu uitam ca e NOUA. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa troncane usile dupa ce o sa mi le desfaca pentru schmibul incuietoarelor.Last edited by Seba; 28 March 2008, 11:21.
Comment
-
De acord cu SONYKEL...Dar cea mai naspa treaba mi se pare cu service-ul si cine le administreaza/gospodareste...Astia de la DACIA-RENAULT chiar n-or fi satui de reclamatii? Sau nu-i doare nici in...cot?!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by iuli81 View Post@DeLuXe - daca aia de la VW ar zice tot ca tine s-ar cumpara si masinile lor cu stergatoare de c...t ca doar cu bani putini le poti inlocui ulterior. Daca vreau masina sport, imi iau sport dar in cazul asta vreau totusi o masina care la 120, pe autostrada, nu se comporta ca o barca cu vasle pe Marea Neagra. Ideea nu e ca poti face tu o masina mai stabila sau cu lucruri mai de calitate pe ea ci de cum o livreaza ei.
Eu am dat mai mult de 11.000 pe masina si crede-ma ca ma cam iau toti dracii ca bate un plastic la usa dreapta spate de imi vine s-o rup cu totul. Stergatoarele au "dansat" pe parbriz dupa a doua ploaie, in marsarier intra cand vrea ea, bricheta mi-a ars pana acum 3 sigurante, etc. Eu inteleg ca pretul este cat de cat corect la ce ofera dar sa nu uitam ca e NOUA. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa troncane usile dupa ce o sa mi le desfaca pentru schmibul incuietoarelor.Last edited by DeLuXe; 28 March 2008, 12:36.sigpicMy ride
Comment
-
Ok, las cum zici tu. Asta cu depinde de lot, e o mare vrajeala. Crede-ma, sunt la al doilea logan in 3 ani + ca tata are tot logan si stiu bine ce zic. Toate sunt la fel. Am mers si eu cu 160 pe autostrada dar fara vant. Atunci cand bate vantul nu cred ca ti-e bine. Am facut pana acum 50.000 cu 2 loganuri si stiu bine ce vorbesc
In fine... fiecare cu ale lui...Last edited by iuli81; 28 March 2008, 14:17.
Comment
-
Pe topicul de stergatoare gasiti o varianta ieftina si mai aratoasa decat stergatoarele stock...restul de ce vreti sa le schimbati? Arcurile-inteleg...dar ambreiajul?Discurile? Anvelopele-aici e discutia despre versiuni-unele sunt ok (eu n-o sa schimb continentalurile si cred ca nici majoritatea celor cu michelin nu le vor schimba).Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Suntem offtopic, dar na, fie: in 2006, cand am luat eu masina, ambitionul avea michelin sau conti, apoi si prestige-ul. de celelate stiam ca au gume ceva mai proaste. fii bucuros ca n-ai prins prima generatie de loganuri cu gume montanaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sincer ... nu imi mai bat capul dar plusuri si minusuri sunt la toate masinile ... mai multe sau mai putine in functie de preturi ... nu zic ca loganul e masina zeilor ... dar la banii astia au facut o masina buna ... eu nu am probleme cu stergatoarele cu franele cu aprinderea cu plasticele si ce mai aud pe aici ... bine are doar jumatate de an ... acum sa vedem ... io unu am dat 9000 pe ea + ce am mai bagat eu ... e o masina de buna ...
the point era sa fie minusuri adevarate ... nu gen tabla proastra :| dar parerile se discuta si vad ca sunt deja aprinse
un minus de la mine ar fi stabilitatea dar tinand cont de inaltimea ei si de forma ei ,,aerodinamica" ... no comment dar a fost compromis pentru a se castiga spatiul de care ne bucuram cu totii ... deci ... un plus anuleaza un minus zic eu
alt minus ar fi CALITATEA plasticlui (nu ca zdrangane sau mai stiu eu ce) ... dar puneti mana pe plasticul de pe fabia noua ... si aia e masina de 15ksigpicMy ride
Comment
Comment