Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• din iunie ma tin de capul lui sa vina la intilniri, sa intre pe forum.
    se pare ca totusi a tinut figura cu insistenta , macar pentru forum
    digedags mi-e precen bun, foarte bun, cel mai bun
    acum sper sa-si puna stickerul pe luneta spate cu www.loganclub.ro
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Aaaa "stickerul lui Streulea" ,acuma m-am prins.
      Da ok promit sa-l pun dar doar pe ala mic ...
      ......
      Na ca mi-a citit nevasta-mea si imi zice sa mi-l lipesc pe ....
      Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Comment

• Cum am ajuns eu????
        Am dat cautare pe pentru ceva la masina si hopaaa... am dat buzna pe aici.
        Captain of the black pearl

Comment

• Cautam pe net cu totul altceva: Johny (Jonny) Logan
          Si acu sa nu va puna necuratu sa va ganditi la cine stie ce prosti. Desi... hold me now..., va mai aduceti aminte?

Comment

• am dat search pe google...vroiam un jurnal de bord ceva pareri legate de masina si hop loganclub D

Comment

• Am vazut stickerele de pe masina lui mishu_wrc si am fost cu el la intalnire

Comment

• Inca eram in cautari de Logan si din Google am intrat initial pe alt forum (ala de la ei).
                Cand mi-am luat Logan am cautat sa intru pe forum si am nimerit aici.Se pare ca am facut o alegere inteleapta...

Comment

• am dat search pe logan si de aici a venit si restul;ma bucur ca exista

Comment

• google > search : dacia logan > loganclub
                    si sincer ma bucur foarte mult ca am dat peste acest site
                    multa lume de treaba si foarte "dedicati"
                    noi sa fim sanatosi

Comment

• De pe Google cautam un manual pentru 1,5 DCI si am ajuns aici.
                      Ma bucur ca suntem inpreuna, voi face tot posibilul sa ajung si la intilniri ,sa ne vedem cu cei din SIBIU.
                      Sa auzim numai de bine.

Comment

• Originally posted by robotu_gyj View Post
                        Am vazut stickerele de pe masina lui mishu_wrc si am fost cu el la intalnire
                        noroc cu stickerele

Comment

• Cred ca am gresit ceva cind am postat. Nu ma prea pricep,acum bijbii.
                          Sa auzim de bine.

Comment

• Si eu ca majoritatea ... un search pe google pentru o carte tehnica logan... oricum nu-mi pare rau ... si sper sa ajung la urmatoarea intalnire Logan Bucuresti

Comment

• Eram curios sa vad ce se vorbeste despre logan si vroiam sa aflu ce probleme sunt ce imbunatatiri pot sa-i aduc etc. am dat "logan" pe google si gata

Comment

• Pe google cautam poze cu sandero si hop logan clubu'
                                Marfa!

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google