am dat un search pe yahoo deoarece vroiam sa vad pretul unei piese de logan pe care doream sa o vand.asa am dat in forum.mi-am facut cont am postat anuntul si a doua zi ma sunat cineva.in 3 zile am vandut piesa care am tinut-o aproape un an in anunturi la publitim.
Cum ati ajuns pe LoganClub?
Collapse
X
-
eu am ajuns pe logan club aici .. cautand pe net un alternator la mana a doua pentru masina mea ... pentru ca am probleme cu actualul .. am vazut ca aici se discuta despre mai multe chestii si mi-am spus ca hai sa intru si eu sa ma bag in discutii poate mai aflu cate ceva despre logan ... iara peste vreo 3 zile am vazut ca se fac si intalniri si m-am hotarat sa intru in club ca membru . Va multumesc pentru ca m-ati primit si sper in continuare sa ne intelegem tot asa de bine si de asemenea cand mai fac prostii sa nu ma bagati in seama ca asa sunt eu mai nebun de fel ) .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by suruin 3 zile am vandut piesa care am tinut-o aproape un an in anunturi la publitim.
Comment
-
nush in legatura cu stickerele ... nu stiu cum sa facem noi in constanta sa facem putina reclama la forum eu ma gandeam sa fac niste afise .. cu adresa etc loc de intalnire si sa imprastii asa prin oras .. ce ziceti ar da roade .. sorry ca e off-topic da nu am gasit unde sa postez ..Last edited by SUPERCAR; 8 November 2007, 15:35.Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
@ beleaua: ce zici de sectiunea loganclub/constanta ? si ca sa fiu si eu off-topic, zic sa imprastii "fluturasii" prin iabalcea, gura humorului sau poplaca, pt o mai buna mediatizareDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment