Si eu tot de pe Google!!!
Cum ati ajuns pe LoganClub?
Collapse
X
-
Originally posted by mishu_wrcEu is un pic dezamagit ca stickerele de pe masini nu fac "victime"
n-ar fi rau sa fie obligatoriu acest threadDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
cumparasem masina in mai.. mai stiam eu despre logan, insa fascinat asa, euforia aia ca atunci cand ai masina noua.. tot cautam poze, site'uri cu si despre logan, am cautat pana am dat de forum si chiar imi doream.. uite ca sunt pe loganclub.ro la cat mai multi!!!;)
Comment
-
recunosc v-am gasit pe net cu dacia logan. si mi-ati placut mai mult decit ceilalti cu dacia...... si bineinteles recunosc am cautat atunci cind am dat de necaz. cind in 8nov 2007 m-a troznit unu de m-a trimis in alte doua parcate pe care le-am facut terci. asta e . sincer si la daewoo am intret tot atunci cind prietena mea a achizitionat unul si am avut probl cu el la rar(probl cu seriile)alergatura si acolo.
Cert este ca aici ca si acolo am gasit oameni binevoitori care m-au ajutat cu sfaturi si am putut sa fac comparatie si cu problemele altora. acum intru aproape zilnic si citesc noutatile. bv celor care au avut initiativa asta .
Comment
Comment