Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu tot de pe Google!!!
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

cautam sami mai pun ceva pe MCV-ul meu si asa am dat de voi,,......si numi pare rau de loc este klumea

bineinteles pe google
      Last edited by andrei; 18 November 2007, 22:25.

Comment

Eu am ajuns intamplator pe forum..Cautam niste informatii despre Logan si am descoperit forumul asta. M-am inscris imediat si trebuie sa recunosc ca am invatat destul de multe de aici.

Comment

Eu is un pic dezamagit ca stickerele de pe masini nu fac "victime"

PS: nu se poate sa puneti intrebarea sa fie obligatorie atunci cand te inregistrezi pe forum???
          ...de doi lei :p

Comment

Cautam un forum logan... ;)

Comment

from jiji campion mondial pe judet (mareom)
              sigpic

Comment

Originally posted by mishu_wrc
                Eu is un pic dezamagit ca stickerele de pe masini nu fac "victime"
                stai linistit ca fac victime, aseara a venit un individ pusca catre mine si mi-a zis ca a vazut mai multe masini in trafic cu LOGAN Club si nu-i putea opri ca sa-i intrebe de unde au stickerele. asa ca s-a facut cu un sticker de luneta cu www.LoganClub.ro :d
                n-ar fi rau sa fie obligatoriu acest thread
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Google...vroiam sa aflu amanunte despre Logan,pentru a ne hotara daca ne cumparam sau nu(si am cumparat ).
                  Logan KissFm 1,6

Comment

Aceeasi chestie ca in postul de mai sus...singura diferenta...masina nu a ajuns inca
                    I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

Cautam pe google ceva si am nimerit aici.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cautam pe google niste informatii de logan si.. iok..m`am nimerist si eu pe aici.
                        Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

Sa traiasca Gogu. Asa v-am gasit.

Comment

cumparasem masina in mai.. mai stiam eu despre logan, insa fascinat asa, euforia aia ca atunci cand ai masina noua.. tot cautam poze, site'uri cu si despre logan, am cautat pana am dat de forum si chiar imi doream.. uite ca sunt pe loganclub.ro la cat mai multi!!!;)

Comment

recunosc v-am gasit pe net cu dacia logan. si mi-ati placut mai mult decit ceilalti cu dacia...... si bineinteles recunosc am cautat atunci cind am dat de necaz. cind in 8nov 2007 m-a troznit unu de m-a trimis in alte doua parcate pe care le-am facut terci. asta e . sincer si la daewoo am intret tot atunci cind prietena mea a achizitionat unul si am avut probl cu el la rar(probl cu seriile)alergatura si acolo.
                              Cert este ca aici ca si acolo am gasit oameni binevoitori care m-au ajutat cu sfaturi si am putut sa fac comparatie si cu problemele altora. acum intru aproape zilnic si citesc noutatile. bv celor care au avut initiativa asta .

Comment

cam cautat dacia logan si asa am ajuns aici . si nu imi pare rau ca observ ca sant si alti care tin la masinile lor
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google