Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

era in antrenament pe net si pentru ca ma intereseaza domeniu sa aflu cat mai multe despre my car am dat de voi care sunteti super tari chiar imi place sa umblu pe forum.daca deranjez scuze

Comment

Cum sa deranjezi? Chiar ne face placere cand vin oameni noi pe forum, vrem sa se stranga cat mai multi care posteaza, sa ne ajutam intre noi, sa schimbam pareri etc.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ok merci andrei nu degeaba esti super moderator te apreciez pt munca ta si si iti doresc putere sa continui asa
        Last edited by Cristi_Xp; 26 December 2007, 04:02.

Comment

Merci. O sa continui tot asa. Sarbatori fericite!
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pentru mine este un forum fff necesar pentruca aflu permanent lucruri noi ce duc chiar la buna intretinere a loganelului meu si felicit toti loganistii ce sustin acest forum dar mai ales cei ce au grija de el (Moderatori ,Super moderatori,si Administratori si daca am omis pe cineva si lui îimultumesc)

Comment

da idem si eu ca dybo66...
              eu imi doresc ca intr-o zi sa intre cineva aici sa sa zica asa:
              am vazut stikerul pe MCV-ul lui SoNyKeL :d

sigpic

Comment

Eu am cautat pe Google ceva gen forum logan, sau logan forum, si asta a fost printre primele... si am citit cateva posturi, aveam si eu intrebari/raspunsuri asa ca m-am inregistrat si am ramas.
                Sunt multumit de forum, e chiar folositor .
                Sa mearga din ce in ce mai bine treaba si cu cat mai multi loganisti .
                Succese
                Don't touch! Never ever steal
                Unless you're in for the kill

Comment

Google frate ... cautam detalii despre logan ... stiam ca vreau sa imi iau si nu stiam de unde si cum sa fac . Am postat aici un "Vreau sa imi iau logan... need help" si imediat mi-au sarit in ajutor baieti din constanta ... cica hai la intalnire . Si acolo un tip super de treaba Floryn ma lamurit complet .respectele mele
                  For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

tot cu netu'...

Tot pe net v-am gasit si eu...Nevasta m-a stresat toata vara sa fac scoala...Pe 30 oct. am dat examen si pe 31 am luat carnetu'....Pe 6 dec, de Mos Nicolae, am luat AMBITION -s.h.-ian 2006, si am facut vreo 300 km...
                    Si vreau si eu STICK CU LOGAN CLUBBBBBBBBBBBBBBBBBB!La Multi Ani!
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• pentru stickere vorbeste cu Golan91
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• am intrat pe net si am scris dacia logan si din gresala am intrat aici
                        sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

• Din greseala,cautam ceva pe net despre CB la logan, am dat peste voi.Imi place sa citesc ce se discuta si din cand in cand mai spun si eu lucruri marunte.

Comment

• Salutare ......eu sa recunosc tocmai azi am ajuns si eu un mic membru printre voi, iar cum am dat de acest site?!... cautam orice despre logan kituri ,imbunatatiri ale lui,ect. ptr ca recunosc ca mi-am achizitionat si eu un Golan....
                            sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• eu cautam impresii despre logan gpl acu o saptamana....d-atunci n-am mai plecat

Comment

• bine ati venit si va asteptam la intalnirile noastre

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google