Din cate imi aduc aminte park vazusem un link "hidden" pe *********ro pe vremea cand citeam ce zic aia pe acolo
Cum ati ajuns pe LoganClub?
Collapse
X
-
-
Originally posted by anubis nou View PostCautam pe net cu totul altceva: Johny (Jonny) Logan
Si acu sa nu va puna necuratu sa va ganditi la cine stie ce prosti. Desi... hold me now..., va mai aduceti aminte?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View Postam dat search pe google...vroiam un jurnal de bord ceva pareri legate de masina si hop loganclub DCars don't kill people. People kill people!
Comment
-
Google bineinteles. Cel mai bun portal de cautare. Cautam pleoape la faruri si am ajuns aici ... si nu am mai plecat.
Comment
-
Fiind interest de cumpararea unui Logan sau a unui Clio. Obiectiv fiind trebuie sa recunosc ca voi Loganistii sunteti mult mai destupati la creier sunteti mult mai destupati la creier decat cei care scriu pe forumurile dedicate altor marci. Spre exemplu sa te fereasca Dumnezeu sa spui ca nu-ti convine ceva la opel pe forumul acestei marci. Sau pe site-ul Renault nu sunt acceptati cei care nu au Renault, nici macar cei care vor sa-si cumpere, ceea ce mi se pare si mai penibil.
Comment
-
Salutare tuturor.
Desi sunt printre ultimii veniti (daca nu chiar ultimul) vreau sa va spun ca eu am ajuns aici cu un search pe google. Cautam ceva informatii despre angel eyes sau xenoane pentru loganul meu.
E "foarte tare frate".It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
Comment