Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din cate imi aduc aminte park vazusem un link "hidden" pe *********ro pe vremea cand citeam ce zic aia pe acolo

Comment

• Originally posted by anubis nou View Post
      Cautam pe net cu totul altceva: Johny (Jonny) Logan
      Si acu sa nu va puna necuratu sa va ganditi la cine stie ce prosti. Desi... hold me now..., va mai aduceti aminte?
      ce ciudat,sa dau peste topicul asta...in timp ce ascult melodia de vreo ora intr`una...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Daca am logan ma informez .de bune de rele .am un mcv si sant mandru de el.
        sigpic

Comment

• Originally posted by andrrei_ro View Post
          am dat search pe google...vroiam un jurnal de bord ceva pareri legate de masina si hop loganclub D
          De la el am aflat, desi am logan dinaintea lui, de fapt cand mergeam eu cu loganu, el nici permis nu avea
          Cars don't kill people. People kill people!

Comment

• Forumul e o idee stralucita eu de exemplu mai sunt membru si la opel (care e un forum super tare ) si la skoda si la volkswagen. Ma intereseaza o masina noua si asa ca ma documentez cat mai mult pe mai multe forumuri. Am ajuns dupa google

Comment

• Google bineinteles. Cel mai bun portal de cautare. Cautam pleoape la faruri si am ajuns aici ... si nu am mai plecat.
              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• Search pe google and there i am!Acum 2 zile m-am alaturat si eu acestei comunitati si cu aceasta ocazie va salut pe toti si va doresc toate cele bune!

Comment

• Indrumat de un prieten ...(fiul meu de fapt ;) Norby Ham-ul .S-a intamplat acu cateva zile
                  :hippy: ____:smokespliff:______:mamy:

Comment

• Originally posted by GabyART View Post
                    Indrumat de un prieten ...(fiul meu de fapt ;) Norby Ham-ul .S-a intamplat acu cateva zile
                    sigpic

Comment

• Fiind interest de cumpararea unui Logan sau a unui Clio. Obiectiv fiind trebuie sa recunosc ca voi Loganistii sunteti mult mai destupati la creier sunteti mult mai destupati la creier decat cei care scriu pe forumurile dedicate altor marci. Spre exemplu sa te fereasca Dumnezeu sa spui ca nu-ti convine ceva la opel pe forumul acestei marci. Sau pe site-ul Renault nu sunt acceptati cei care nu au Renault, nici macar cei care vor sa-si cumpere, ceea ce mi se pare si mai penibil.

Comment

• Salutare tuturor.
                        Desi sunt printre ultimii veniti (daca nu chiar ultimul) vreau sa va spun ca eu am ajuns aici cu un search pe google. Cautam ceva informatii despre angel eyes sau xenoane pentru loganul meu.
                        E "foarte tare frate".
                        It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

• Bun venit tuturor!
                          numar secundele

Comment

• Am ajuns aici dupa ce am dat un search cu o problema pe google si mi-am facut si cont.

Comment

• Şi eu am ajuns aici în urma unui serch pe GOOgle ,după ce am cumpărat un kiss.

Comment

• Dupa ce mi-au dat ban pe ********* am cautat cu Google si am ajuns aici.Am ramas aici pentru ca forumistii cu loganuri tunate puternic nu se cred superiori celor care au mai putin tunning sau mai ieftin.deci respect inainte de toate.:*

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google